Ειδήσεις

Βρέθηκε πτώμα στην Ανάληψη Χερσονήσου

Ένας άνδρας περίπου 70 ετών έχασε τη ζωή του σήμερα στη θάλασσα ανοιχτά της Κρήτης, στην περιοχή του Ανισαρά στο ύψος του Αποσελέμη.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από λουόμενους και εργαζομένους κοντινού ξενοδοχείου να επιπλέει 200 μέτρα περίπου από την ακτή και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.

Ένας περίοικος με βαρκάκι ήταν αυτός που ανέσυρε τη σορό από τη θάλασσα, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 70χρονος ήταν ήδη νεκρός και μάλιστα για αρκετές ώρες αφού το σώμα του βρισκόταν σε ακαμψία.

Οι πρώτες πάντως ιατρικές εκτιμήσεις για τον θάνατό του τον υπολογίζουν σε τουλάχιστον 12 ώρες πριν, περίπου σήμερα νωρίς το πρωί.

Πρόκειται για έναν άνδρα ψηλό και γεροδεμένο και φαλακρό, ενώ δεν είναι απόλυτα βέβαιο αν μπήκε στη θάλασσα από την συγκεκριμένη παραλία ή όχι.

Άνδρες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τη σορό του, όπου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να διενεργηθεί η νεκροψία νεκροτομή και να δοθούν περισσότερες απαντήσεις σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του.

Το σενάριο πάντως που χάνει μεγαλύτερο έδαφος, είναι αυτό της ανθρωποκτονίας αφού δεν βρέθηκαν τραύματα στο σώμα του κατά την παραλαβή, οδηγώντας τα συμπεράσματα περισσότερο στα παθολογικά αίτια.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη - Έλλη Κοκκάλη

Σχόλια