default-image

Σύνδεσμος Φίλων ΠΟΑ: Όλοι δίπλα μας στον "τελικό"

Ποδόσφαιρο
Σύνδεσμος Φίλων ΠΟΑ: Όλοι δίπλα μας στον "τελικό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΠΟΑ ομάδα και κόσμος βλέπουν μπροστά τους μόνο το παιχνίδι της Κυριακής με τους φίλους της ομάδας του προσφυγικού προαστίου να καλούν τους φιλάθλους από ολοκληρο το Ηράκλειο να είναι την Κυριακή στο Ατσαλένιο...

Η σχετική τους ανακοίνωση είναι χαρακτηριστική...

"Η μέγιστη στιγμή, όπου οι απανταχού φίλοι του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου περίμεναν... έφτασε !

Την ερχόμενη Κυριακή, 5 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Ατσαλένιου με αντίπαλο τον Ο.Φ.Ιεραπέτρας ο πολυαγαπημένος μας Π.Ο.Α θα δώσει τον ‘’τελικό των τελικών’’ όπου άπαντες πρέπει να δώσουν την δέουσα προσοχή για να έχει αίσιο τέλος για εμάς, ώστε μετά, ΟΛΟΙ μαζί να πανηγυρίσουμε την επάνοδο του ιστορικού Π.Ο.Α στην Εθνικές κατηγορίες !

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως, ότι σε 90 λεπτά ποδοσφαιρικού αγώνα, διακυβεύονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς και αυτό μας υποχρεώνει να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα σε μια Μαζική αλλά και Δυναμική προτροπή, δίνοντας ένα τεράστιο ''Happy End'' σε αυτή την υπέροχη διαδρομή μας !!!

Η βοήθεια από όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο θα είναι Πολύτιμη, Εκτιμητέα καθώς και Αναγκαία.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν, καλούμε και καλωσορίζουμε τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να μας τιμήσει με την παρουσία του, για ακόμα μία αξιόλογη ποδοσφαιρική επιτυχία, που θα πιστωθεί στην πόλη μας"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News