Ειδήσεις

Όλα έτοιμα για τον 2ο Παιχνιδομαραθώνιο

Πανέτοιμοι δηλώνουν οι άνθρωποι στο εθελοντικό σωματείο "ΑΤΑΧΤΟΙ", οι οποίοι διοργανώνουν αυτή την Κυριακή τον 2ο Παιχνιδομαραθώνιο στο Παγκρήτιο Στάδιο, κυρίως για τα παιδιά που τελείωσαν την έκτη τάξη και αποχαιρετούν το δημοτικό σχολείο.

Σε συνέντευξη Τύπου, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Βαρδαβά, ο πρόεδρος του σωματείου κ. Σαράντης Σιμάκης, η αντιπρόεδρος κα Ρωξάνη Ευτυχίδη καθώς και πλήθος μελών παρουσιάζουν στους εκπροσώπους του Τύπου την δεύτερη επιτυχημένη διοργάνωση της γιορτής του Αθλητισμού και της Παιδείας στην πόλη μας.

Η μέρα αυτή, θα είναι γεμάτη με ομαδικά παιχνίδια, σύγχρονα και παραδοσιακά, μουσική, χορευτικές επιδείξεις, νερά και κολατσιό! Η δράση αυτή είναι καθαρά φιλανθρωπική, χωρίς χρηματικό αντίτιμο για τα παιδιά και τους γονείς που θα παρευρεθούν εκείνη την ημέρα.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ο παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, οι αδερφές Βασιλείου και ο μαραθωνοδρόμος Παντελής Καμπαξής.

Οι πόρτες του παγκρητίου θα ανοίξουν στις 9:00 π.μ, είπε μιλώντας στο Ράδιο984 ο Σαράντης Σιμάκης, ιδρυτικό στέλεχος του σωματείου ΆΤΑΧΤΟΙ και υπογράμμισε πως στόχος του σωματείου είναι η παροχή κάλυψης βασικών αναγκών σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η φροντίδα αδέσποτων ζώων και η φροντίδα του περιβάλλοντος.

Οι ΑΤΑΧΤΟΙ τον τελευταίο καιρό στηρίζουν μηνιαίως κυρίως, αλλά καμιά φορά και δύο φορές το μήνα, περίπου 40 άπορες οικογένειες, προσφέροντάς τους, τρόφιμα, μαγειρευτό φαγητό και είδη υγιεινής.

Μάλιστα, όσοι από τους συμμετέχοντες στον Παιχνιδομαραθώνιο επιθυμούν να στηρίξουν αυτή τη δράση του σωματείου, μπορούν προσερχόμενοι να κρατάνε τρόφιμα, είδη υγιεινής ακόμη και καπάκια.

Σχόλια