default-image

Ώρες αγωνίας και πάλι για τον Στέλιο Κιαγιαδάκη

Κρήτη
Ώρες αγωνίας και πάλι για τον Στέλιο Κιαγιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκωτσέζικο ντους» αποτελούν οι εξελίξεις για την οικογένεια του Στέλιου Κιαγιαδάκη καθώς τα καλά νέα διαδέχονται ταχύτατα τα άσχημα . Αγωνία προκάλεσε η εξέλιξη της υγείας του προέδρου του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης καθώς διασωληνώθηκε εκ νέου εσπευσμένα.

Οι γιατροί ,σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Αρχοντάκης στο neakriti.gr, προσπάθησαν το βράδυ της Τετάρτης να τον αποσωληνώσουν για να βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και να παρακολουθήσουν την πορεία της υγείας τους ελπίζοντας σε βελτίωση. Ο οργανισμός του γνωστού Ρεθυμνιώτη δεν ανταποκρίθηκε όμως έτσι όπως ήλπιζαν, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να αναγκαστούν και πάλι να τον διασωληνώσουν.

Η λοίμωξη  αναπνευστικού προβληματίζει τους γιατρούς

Μια λοίμωξη του αναπνευστικού οδήγησε στην αιφνιδιαστική αυτή εξέλιξη, ενώ παράλληλα ο Ρεθυμνιώτης φέρει και τραύματα στο κεφάλι .

Αγωνιούν και πάλι οι συγγενείς

Το γεγονός παρατείνει την έντονη αγωνία των αγαπημένων του προσώπων οι οποίοι προσδοκούσαν μια ευχάριστη είδηση μετά από μία εβδομάδα που  δίνει τη δική του γενναία μάχη στο νοσοκομείο Χανίων.

Yπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μετά τις 10 το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στην κεντρική λεωφόρο του Ρεθύμνου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Στέλιος Κιαγιαδάκης που παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσυκλέτα.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News