default-image

Ντάνιελ Λουκάκης: Από την Ελούντα στο "νησί του έρωτα"

Κρήτη
Ντάνιελ Λουκάκης: Από την Ελούντα στο "νησί του έρωτα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα Κρητικός στο... νησί του έρωτα! Ο Ντάνιελ Λουκάκης, το μοντέλο από την Ελούντα, που έχει κλέψει τις καρδιές των Βρετανών με τις εμφανίσεις του στις πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών μόδας, έρχεται τώρα να κατακτήσει και το τηλεοπτικό κοινό της γηραιάς Αλβιόνας, συμμετέχοντας στο δημοφιλές βρετανικό ριάλιτι "Love Island". Πρόκειται για ένα σόου το οποίο έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα στο κανάλι ITV2, και το οποίο παρακολουθούν μανιωδώς οι Βρετανοί, με περισσότερους από 10 εκατ. τηλεθεατές το επεισόδιο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ποιος είναι ο Ντάνιελ Λουκάκης; Για όσους δεν έτυχε να διαβάσουν προγενέστερο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Νέας Κρήτης", ο Ντάνιελ είναι ένα από τα 4 παιδιά του γνωστού επιχειρηματία από την Ελούντα Γιάννη Λουκάκη και της Ιρλανδής Σάρον. Από τα 16 του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της μόδας, ενώ σήμερα, στα 23 του, μετρά στο βιογραφικό του εκατοντάδες φωτογραφήσεις και πασαρέλες.

Χρονιά-ορόσημο για τη μέχρι τώρα καριέρα του ήταν το 2013, όταν περπάτησε στο catwalk του γνωστού και πρωτοποριακού σχεδιαστή Danish Wakeel, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, ενώ την ίδια χρονιά ανακηρύχτηκε Male Model of the Year - δηλαδή μοντέλο της χρονιάς - στα βραβεία του περιοδικού "Fashion Finest".

Στο βιογραφικό του το μοντέλο "μετρά" εκατοντάδες φωτογραφήσεις και πασαρέλες

Από την Ελούντα στην Αγγλία

Πώς βρέθηκε στην Αγγλία; «Από μικρός ήμουν ένα πάρα πολύ φιλόδοξο άτομο, με μεγάλα όνειρα. Ήξερα ότι δε θα μπορούσα να τα κάνω πραγματικότητα στο μικρό χωριό της Ελούντας. Επίσης, η μητέρα μου, η οποία είναι Ιρλανδέζα, ήθελε να αποκτήσω πολλές και διαφορετικές εμπειρίες ζωής. Γι' αυτό και συμφώνησε με τον πατέρα μου να φύγω από την Ελούντα στα 14 μου και να πάω σε ένα σχολείο εσώκλειστος στην Αγγλία, στην επαρχία του Hertfordshire. Εκεί τελείωσα το σχολείο», είχε δηλώσει στη "Νέα Κρήτη" ο Ντάνιελ, που, εκτός από το μόντελινγκ, έχει και πτυχίο φυσιοθεραπευτή.

Πώς προέκυψε το μόντελινγκ; Όπως μας είχε εξηγήσει, ήταν ένα μέσο για να εξοικονομήσει χρήματα για τις σπουδές του.

Κολακευτικά σχόλιο από το βρετανικό Τύπο

Σήμερα το νεαρό μοντέλο από το Λασίθι έχει βάλει ένα καινούργιο στοίχημα... Να κατακτήσει τους Βρετανούς μέσα από τη μικρή οθόνη, να κερδίσει το έπαθλο των 50.000 λιρών που θα πάρει ο νικητής του παιχνιδιού και γιατί όχι... να βρει τον έρωτα στο "Νησί της Αγάπης". Και για να γίνουμε πιο κατανοητοί, το "Love Island" είναι ένα ριάλιτι σόου όπου 12 εργένηδες - 6 αγόρια και 6 κορίτσια - μεταφέρονται σε μία βίλα στην ηλιόλουστη Μαγιόρκα της Ισπανίας, με απώτερο σκοπό να βρουν τον έρωτα... Η παραμονή τους στο νησί εξαρτάται από το τηλεοπτικό κοινό, που κάθε εβδομάδα με την ψήφο του θα αποφασίζει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από τη βίλα.

«Είχα πολύ άγχος πριν αρχίσει το παιχνίδι. Τα σχόλια όμως από τον αγγλικό Τύπο, τα οποία παρουσιάζουν τον Ντάνιελ ως ένα πολύ ευγενικό παιδί, με καθησύχασαν», τόνισε στη "Ν.Κ." η μητέρα του Ντάνιελ, Σάρον Λουκάκη, προσθέτοντας πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι ένα μέσο - αλλά και ένα ρίσκο - για να βοηθήσει την καριέρα του στο μόντελινγκ. «Είμαι σίγουρος ότι ο Ντάνιελ θα τα καταφέρει, γιατί με ό,τι καταπιάνεται βγαίνει πάντα νικητής», μας είπε ο πατέρας του Γιάννης Λουκάκης, τονίζοντας μάλιστα πως, από τη μέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο στην Αγγλία, τα τηλέφωνα έχουν "σπάσει" από φίλους και γνωστούς που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Ντάνιελ.

Ρεπορτάζ: Όλγα Μανιουδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News