default-image

Ξυλοκόπησε μέσα στο σχολείο την κόρη της γυναίκας του!

Κρήτη
Ξυλοκόπησε μέσα στο σχολείο την κόρη της γυναίκας του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «πόδι» σηκώθηκε από το σοκ ένα ολόκληρο σχολείο  το πρωί της Τρίτης , όταν ένα μικρό κορίτσι έντεκα ετών, ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο της τον πατριό.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου, κοντά στις Πατέλες με τους μαθητές να μένουν εμβρόντητοι στη θέα του περιστατικού.

Αναστάτωση επικρατεί από χθες στην περιοχή που βρίσκεται το σχολείο και ειδικά από την ώρα που το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν αποκαλύφθηκε από το neakriti.gr το περιστατικό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, ο μεσήλικας άνδρας συζεί με την γυναίκα του και μάνα του κοριτσιού στο Ηράκλειο, η οποία έχει καταγωγή από τη Ρωσία και την Ελλάδα.

Το πρωί της Τρίτης, ο άνδρας επισκέφθηκε το σχολείο της μικρής και ωθώντας την στις τουαλέτες, την χτύπησε προκαλώντας της τοπική αιμορραγία. Μάλιστα από τις φωνές και την ένταση πολλοί μαθητές έβαλαν τα κλάματα και αμέσως έλαβαν δράση οι δάσκαλοι και ο διευθυντής του σχολείου μπλοκάροντας τον πατριό στο σημείο και ειδοποιώντας της Αστυνομία.

Λίγο αργότερα, άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν μέσα στις τουαλέτες τον άνδρα με την κατάσταση να εξομαλύνεται.

Βάσει μαρτυρίας, η επίθεση του πατριού σχετίζεται με ενδοοικογενειακά προβλήματα, ενώ κατά την ίδια μαρτυρία ο άνδρας κατηγορούσε την μικρή για το ότι δεν παρακολούθησε μάθημα πολεμικών τεχνών την προηγούμενη ημέρα.

Α'θμια Εκπαίδευση: Απαράδεκτο! Οι συνάδελφοι έκαναν καλά τη δουλειά τους

Για την υπόθεση, ο κ. Αποστολάκης από την Α'θμια εκπαίδευση, δήλωσε στο neakriti.gr επιβεβαιώνοντάς την, ότι υπάρχουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που οδήγησαν σε αυτό το απαράδεκτο περιστατικό βίας, ενώ ο διευθυντής και οι συνάδελφοι δάσκαλοι έκαναν ότι ήταν δυνατό για να προστατέψουν το παιδί.

(φωτογραφία αρχείου)

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News