default-image

Έριξε «βόμβες» στη Θεσσαλονίκη ο Τζώρτζογλου

Ποδόσφαιρο
Έριξε «βόμβες» στη Θεσσαλονίκη ο Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.

Μαζί με το μέλος της ΕΠΣΗ Γιώργο Κουτεντάκη, ήταν προσκεκλημένοι στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ με διοργανωτές τους κ.κ. Σαββίδη (ΠΑΟΚ) και Μελισσανίδη (ΑΕΚ) ενώ μέσω του κ. Παναγόπουλου εκπροσωπήθηκε ο Αλαφούζος (Παναθηναϊκός).

Ο κ. Τζώρτζογλου πάντως έριξε «βόμβες» στη Θεσσαλονίκη, αφού ουσιαστικά είπε ότι κάποια πράγματα που βλέπει και αντιλαμβάνεται δεν τον πείθουν. «Αν είναι εδώ 32 Ενώσεις, πείτε ότι είναι 31. Εμένα να μην με υπολογίζεται» είπε στην ομιλία του, δείχνοντας ότι δεν μασάει τα λόγια του!

Επίσης αντιμετώπισε με το γνωστό καυστικό του χιούμορ την παρουσία των Ενώσεων στις συναντήσεις της αντιπολίτευσης και πριν λίγες ημέρες του Γκιρτζίκη: «Σήμερα είναι εδώ 32 Ενώσεις και πριν λίγες ημέρες ο Γκιρτζίκης είχε 37. Σύνολο 69. Με αυτές που λένε ότι δεν μπόρεσαν να πάνε στη μία ή στην άλλη συγκέντρωση φτάνουμε τις 80, όταν ξέρουμε ότι η δύναμη της ΕΠΟ είναι 53. Δεν ξέρω, μπορεί να μεγάλωσε το ελληνικό έθνος. Μήπως πήραμε πίσω τα μικρασιατικά παράλια, την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο;».

Σίγουρα η παρουσία των Αχιλλέα Μπέου και Θωμά Μητρόπουλου ήταν πολύ αρνητικές για την κάθαρση που διαμηνύει η αντιπολίτευση και εξόργισε τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ!

Ο κ. Τζώρτζογλου είχε συζήτηση για πολύ ώρα με τον κ. Σαββίδη, χωρίς να κρύψει ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει ειλικρίνεια σε αυτά που πρεσβεύει και τον πείθει για τις προθέσεις του. Από εκεί και πέρα επεσήμανε ότι το παρελθόν κάποιων που συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση δεν τον πείθει ότι θέλουν κάθαρση, χωρίς να εννοεί τον κύριο Μελισσανίδη.

«Εγώ είμαι κόντρα στο σύστημα αλλά πρέπει όλοι να πούμε με ειλικρίνεια τι θέλουμε. Απλά να αλλάξουν τα πρόσωπα; Χρειάζονται προτάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Το σημαντικό είναι ότι μετά τις συζητήσεις με Μελισσανίδη, Σαββίδη, Παναγόπουλου αλλά και πολλές Ενώσεις, επανέρχεται η πρόταση της ΕΠΣΗ για συνάντηση στην Κρήτη ενόψει εκλογών ΕΠΟ, παρουσία και του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά η πιθανότητα συνάντησης αποκτά πιο ισχυρές βάσεις, καθώς υπάρχουν προσωπικές δεσμεύσεις απέναντι στον κ. Τζώρτζογλου, ενώ το παρών θέλουν να δώσουν και Ενώσεις που ήταν παρών στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News