default-image

Ο αγρότης με τα 200 εκ.ευρώ στο ΟΛΑ του Θέμου (video)

Κρήτη
Ο αγρότης με τα 200 εκ.ευρώ στο ΟΛΑ του Θέμου (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απίστευτη ιστορία που έζησε ο παρoλίγο εκατομμυριούχους αγρότης ,Μύρωνας Χιλετζάκης ,πρόεδρος του συλλόγου αμπελουργών Αρχανών , διαπιστώνοντας στο λογαριασμό του το πρωί της περασμένης Πέμπτης το ποσό των 201 εκατομμυρίων ευρώ ,προκάλεσε μέχρι και το ενδιαφέρον του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ,μετά τον Στάθη Στιβακτάκη, προσκάλεσε στην εκπομπή του έναν ακόμη αγρότη από την Κρήτη.

Αυτήν την φορά την τιμητική του είχε ο Μύρωνας Χιλετζάκης που ο ίδιος με αρκετή δόση χιούμορ και δίχως άγχος , μετά από όλο αυτό που πέρασε, εξιστόρησε στο Θέμο και στην συνεργάτιδα του την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού ,όλο αυτό που βίωσε ,πως δηλαδή από τη μία στιγμή στην άλλη κόντεψε να γίνει  πλουσιότερος κατά μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Την στιγμή που ο Μύρωνας Χιλετζάκης έλεγε για το αστρονομικό ποσό που είδε στο λογαριασμό του ,η Δούκισσα λίγο έλειψε να λιποθυμήσει.

Μάλιστα η φράση που χρησιμοποίησε ,"Μια ελιά ,ένα καράβι και ένα αμπέλι τα οποία και χρειάζονται για να γίνει η Ελλάδα, " φράση που ανήκει στον Ελύτη, προκάλεσε αίσθηση με τον Θέμο Αναστασιάδη να δείχνει και εμπράκτως στον αέρα της εκπομπής του ότι αυτά που πρεσβεύει ο Μύρωνας , τα αποδέχεται στο έπακρον και ο ίδιος .

Επίσης ο κ. Χιλετζάκης υποστήριξε ότι οι πλάκες και τα πειράγματα ακόμη συνεχίζονται ,ενώ τα 180 ευρώ, τα οποία και στάθηκαν η αφορμή για να πάει να ενημερώσει το λογαριαμό του και τελικά να μείνει άφωνος μπροστά στο αστρονομικό ποσό που είχε αντικρύσει,δεν του έχουν καταβληθεί ακόμη.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Επιμ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News