Ειδήσεις

Ποιοί είναι οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων

Τα κενά σε διοικητές και αναπληρωτές διοικητές στα νοσοκομεία της Κρήτης καλύφθηκαν με τις νέες επιλογές που έγιναν από το υπουργείο Υγείας μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Αναλυτικά:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο Γεώργιος Φανουργιάκης τοποθετείται ως αναπληρωτής διοικητής στο ΠΑΓΝΗ. Ο κ. Φανουργιάκης έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από τη Σχολή Νομικών-Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και διδακτορικό στο γνωστικό αντικείμενο των Οικονομικών της Υγείας από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει διατελέσει υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στον τομέα της Παθολογίας της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) για την "Οικονομική και χρηματοδοτική διαχείριση υπηρεσιών υγείας" και επισκέπτης καθηγητής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Δημόσια Υγεία και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας" της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Γ.Ν. Χανίων "Ο Άγιος Γεώργιος"

Γεώργιος Ζουρίδης (αναπληρωτής διοικητής): Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει προϊστάμενος κεντρικού τηλεπικοινωνιακού εμπορικού καταστήματος του ΟΤΕ Χανίων και προϊστάμενος στο Τμήμα Εξυπηρέτησης μεγάλων πελατών του ΟΤΕ, στα Χανιά.

 Γ.Ν. Ρεθύμνου

Γιώργος Φραγκιαδάκης: Είναι πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του University of Essex, με μεταπτυχιακό (Ma) στα Χρηματοοικονομικά και τις Επενδύσεις στο University of Exeter, μεταπτυχιακό (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στο ΕΑΠ και διδακτορικό στο Πολυτεχνείο Κρήτης με τίτλο διδακτορικής διατριβής "Συγκριτική αξιολόγηση της λειτουργικής και οικονομικής αποδοτικότητας των μονάδων υγείας του ΕΣΥ". Έχει διατελέσει υποδιευθυντής διοικητικού στο Γ.Ν. Χανίων, υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και σύμβουλος μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SBL Officer) της EFG Eurobank στα Χανιά.

 Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως "Διαλυνάκειο"

Νικόλαος Παντιέρας (αναπληρωτής διοικητής): Είναι απόφοιτος της Σχολής Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Αθήνας, με μεταπτυχιακό Msc στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Ποιότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, καθηγητής της Νοσηλευτικής Σχολής του Γ.Ν. Χανίων και τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

 Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας

Εμμανουήλ Μιχελάκης (αναπληρωτής διοικητής): Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει, επίσης, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις από το Brunei University στο Λονδίνο. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, επιστημονικός συνεργάτης στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους του υπουργείου Οικονομικών και ορκωτός ελεγκτής στην "KPMG Κυριάκου Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε.".

 Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας

Γεώργιος Αρακαδάκης (αναπληρωτής διοικητής): Έχει πτυχίο στα Χρηματοοικονομικά από το University of Derby και μεταπτυχιακό στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο από το ίδιο βρετανικό πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την υποστήριξη των Πληροφοριακών Συστημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, για την εταιρεία Computer TEAM AEBE, εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Κρήτης και επιστημονικός συνεργάτης ΑΣΤΕ Κρήτης.

Σχόλια