default-image

ΟΦΗ: "Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση"

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: "Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει στον ΟΦΗ για την επιτυχία που γνώρισε η τελετή απονομής, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

«Η επιτυχία της εκδήλωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία» λένε οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ενώ το μήνυμα που έστειλαν τα εκατοντάδες παιδιά, τα οποία πλημμύρισαν τον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ, φωτογραφήθηκαν με το Κύπελλο και τους παίκτες του ΟΦΗ, ήταν πραγματικά πολύ ισχυρό. «Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ΟΦΗ. Είναι οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, η οποία ευχαριστεί τους 3 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, την πολύ ζέστη, παραβρέθηκαν στην τελετή της απονομής.

«Ισχυρό μήνυμα»

«Ο σκοπός της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, όχι μόνο πέτυχε απόλυτα, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτό το συγκινητικό μήνυμα που μας έστειλαν οι μικροί φίλοι του ΟΦΗ, η αγάπη και το πάθος τους για τον ΟΦΗ, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να το διατηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού για το μέλλον. Ο ΟΦΗ έχει παρόν και μέλλον» προσθέτει στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ.

Και η ανακοίνωση  καταλήγει:

«Καλό καλοκαίρι και του χρόνου τέτοια εποχή με μια μεγαλύτερη φιέστα να πανηγυρίσουμε την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News