default-image

Καλά τα νέα από την εντατική για τον Στέλιο Κιαγιαδάκη

Κρήτη
Καλά τα νέα από την εντατική για τον Στέλιο Κιαγιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων όπου από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή ο Στέλιος Κιαγιαδάκης ,πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης , θύμα τροχαίου ατυχήματος που προήγηθηκε, καθώς  παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας ,εκτελών χρέη διοικητή ,κ. Γιώργο Αρχοντάκη ,"η κατάσταση της υγείας του έχει τέτοια εξέλιξη δίνοντας το έναυσμα στους γιατρούς που τον παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα ,να προχωρήσουν από σήμερα ένα βήμα παραπέρα λαμβάνοντας την απόφαση να μπουν στην διαδικασία της αποσωλήνωσης του αργά και σταθερά.

Η αιμορραγία στον εγκέφαλο  του ασθενούς έχει υποχωρήσει και εφόσον το επιτρέπει η αναπνευστική κατάσταση του γνωστού Ρεθυμνιώτη η συμμετοχή του αναπνευστήρα θα μειωθεί μέχρι να επανακτήσει την δική του αναπνοή."

Η περιπέτεια για τον Στέλιο Κιεγιαδάκη ξεκίνησε το βράδυ της 26ης Μαΐου .Αν και μεταφέρθηκε σε σχετικά καλή κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης του Ρεθύμνου , η υγεία του πήρε δραματική τροπή με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί δραματικά και να πέσει σε κώμα.

Διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμορραγία στον εγκέφαλο για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς της ΜΕΘ Χανίων να τεθεί σε καταστολή για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα

Φωτογραφία ελάχιστα λεπτά απο την παράσυρση του τροχαίου στην πόλη του Ρεθύμνου

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News