default-image

Ευθύνες στη Red Bull έριξε ο Ρικιάρντο

Αθλητισμός
Ευθύνες στη Red Bull έριξε ο Ρικιάρντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ασυνεννοησία για το ποια ελαστικά θα του φορέσουν, υποχρέωσε τον Ντάνιελ Ρικιάρντο σε ένα μεγάλο πιτ στοπ και ουσιαστικά αποτέλεσε την αιτία που δεν κατάφερε να κερδίσει στο Μονακό. Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull επέρριψε ξεκάθαρα ευθύνες στην ομάδα του. Μάλιστα όλα συνέβησαν δύο εβδομάδες μετά το καταλανικό Grand Prix, όπου και πάλι πλήρωσε λάθος της ομάδας του.

«Δεν θέλω να μιλήσω καν για τον αγώνα. Μπορεί για τον κόσμο το θέαμα να ήταν ωραίο, αλλά δεν θα έπρεπε να γίνει τόσο ενδιαφέρων ο αγώνας. Για δύο σερί αγώνες η ομάδα τα σκ@@@τωσε. Είναι πολύ άσχημο αυτό και με πονά. Με κάλεσαν για πιτ στοπ, δεν είναι κάτι που επέλεξα εγώ, οπότε θα έπρεπε να ήταν έτοιμοι. Είχαμε την ταχύτητα για να πάρουμε τη νίκη, αλλά αυτό που συνέβη μας τη στέρησε. Δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά όταν αυτό συμβαίνει σε δεύτερο σερί αγώνα, είναι δύσκολο να μην το κάνω», τόνισε.

Ο επικεφαλής της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, παραδέχτηκε το λάθος. «Δυστυχώς κάναμε δώρο τη νίκη στη Mercedes. Υπήρξε πρόβλημα στην επικοινωνία της ομάδας. Θα διερευνήσουμε τι έφταιξε, αλλά ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Λυπάμαι πάρα πολύ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, όμως, είναι να ζητήσουμε συγγνώμη», δήλωσε.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News