Ειδήσεις

Απονομή για τον ΟΦΗ με το βλέμμα στο μέλλον (photos)

Σε μια όμορφη εκδήλωση, με την σεμνότητα που αρμόζει στον ΟΦΗ έγινε πριν από λίγο η απονομή του πρωταθλήματος για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» βρέθηκαν ξανά οι φίλαθλοι της ομάδας, πιστοί στο τελευταίο ραντεβού, ενώ «πλημμύρισε» από παιδικές φωνές. Αυτό ήταν άλλωστε το κεντρικό μήνυμα της ειδικής εκδήλωσης: «Γιορτή-συνάντηση των σημερινών πρωταθλητών με τους… αυριανούς πρωταθλητές».

Παρών ήταν θεσμικοί φορείς, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου και φυσικά τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ.

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας, συνεχάρη την ομάδα του Ηρακλείου και ευχήθηκε γρήγορα να βρεθεί στα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου ανήκει.

Από την πλευρά του ο Νίκος Τζώρτζογλου επισήμανε: «Είμαι χαρούμενος με διπλή ιδιότητα. Ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ και ως ομιλίτης, αυτό ας το ακούσουν κάποιοι καλά. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα και σύντομα θα βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα».

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Αντίπας Σηφάκης τόνισε: «Είναι χαρά για μας, που σήμερα γίνεται αυτή η γιορτή. Με την ομάδα που μας χάρισε αυτές τις στιγμές και τα παιδιά που είναι το μέλλον. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο για την επόμενη μέρα. Επιθυμία όλων μας είναι η παραμονή του Νίκου Νιόπλια».

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές έκαναν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, μέσα από την αψίδα που είχαν σχηματίσει οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του ΟΦΗ. Έπαιρναν τα μετάλλια τους, ενώ μέσα σε «θερμή» ατμόσφαιρα έγινε η απονομή του τροπαίου.

Ειδική βράβευση έγινε στον Αλέξη Περογαμβράκη, ως πρώτου σκόρερ της Γ' Εθνικής, ενώ η ΕΠΣ Ηρακλείου τίμησε τον ΟΦΗ για την άνοδο.

Μετά το τέλος, τα παιδιά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπέγραψαν και πάρα πολλά αυτόγραφα.

Σχόλια