default-image

Τρομοκρατική επίθεση και δώδεκα νεκροί σε Λέσχη της Ρεάλ στο Ιράκ

Αθλητισμός
Τρομοκρατική επίθεση και δώδεκα νεκροί σε Λέσχη της Ρεάλ στο Ιράκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που η Ρεάλ επιχειρούσε να κατακτήσει το Champions League κι ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, αφιέρωνε την κατάκτηση της "Undecima" στους δεκαέξι δολοφονηθέντες οπαδούς της ομάδας κατά την τρομοκρατική επίθεση της 13η Μαΐου σε Λέσχη φίλων της ομάδας στο Ιράκ, νέο λουτρό αίματος λάμβανε χώρα στην ασιατική χώρα.

Τέσσερις τρομοκράτες εισέβαλαν στην τοπική Λέσχη των "μερένγκες" στην πόλη Μπαακούμπα, περίπου 60 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης. Την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, με τους τρομοκράτες να εισβάλλουν στη Λέσχη Φίλων της Ρεάλ κατά τη διάρκεια που όλοι παρακολουθούσαν τον τελικό του Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο, και να αρχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως με αποτέλεσμα δώδεκα άτομα να βρουν τραγικό θάνατο κι άλλα οκτώ να τραυματιστούν.

"Είναι μια τρομοκρατική κατάσταση. Κατέστρεψαν την ευτυχία των φίλων της Ρεάλ, σε μια τόσο ιδιαίτερη νύχτα", υποστήριξε ο Ζιάντ Αλμπιντανί, πρόεδρος της Λέσχης της Μπαακούμπα.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 13 Μαΐου, τζιχαντιστές εισέβαλαν στη Λέσχη Φίλων της Ρεάλ στην πόλη Σαμάρα του Ιράκ, δολοφονώντας δεκαέξι φίλους των "μερένγκες".

Πηγή: http://www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News