default-image

Με Λέτο ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Πανιώνιο

Αθλητισμός
Με Λέτο ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Χαλκιαδάκης βρέθηκε απέναντι στον Στιλ, πλάσαρε, αλλά ο Μολέντο έσωσε σχεδόν πάνω στη γραμμή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παναθηναϊκός δημιούργησε και εκείνος μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Λέτο άφησε έξυπνα την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Αμπεντ βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να τον νικά. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Λέτο που σούταρε με την μία και ο Κόρμπος έσωσε τον Πανιώνιο.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει να βρει διαδρόμους για την εστία του Γιαννιώτη. Βασικός εκφραστής των επιθέσεων του Παναθηναϊκού ήταν ο Λέτο. Ο Αργεντινός ήταν εκείνος που είχε σχεδόν όλες τις τελικές προσπάθειες των πράσινων, ενώ με την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση κρατούσε την μπάλα και βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Σε εκείνον ανήκαν και τα δύο καλά σουτ του Παναθηναϊκού στο 9' και στο 24' με την μπάλα να περνά λίγο άουτ και στις δύο περιπτώσεις.

Από το 25 και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Παναθηναϊκό να μη βρίσκει διαδρόμους και τον Πανιώνιο να μένει πίσω και να ψάχνει την κόντρα. Σε μία από αυτές στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπαργκάν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουτρουμπή, ξέφυγε του Στιλ που έκανε άστοχη έξοδο και ο Μολέντο τον πρόλαβε πριν στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αντρέα Στραματσόνι βλέποντας το πρόβλημα που είχε στον άξονα έβαλε τον Εβαντζελίστα πιο κοντά στον Ζέκα κάτι που διόρθωσε αρκετά την ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού όχι όμως και την επιθετική.

Οι πράσινοι έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Λέτο στο 50' όταν μετά από σέντρα του Βλαχοδήμου ο Αργεντινός από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.  Οι αλλαγές που έγιναν από τον Στραματσόνι έκαναν πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό με τον Πανιώνιο να περιορίζεται στο δικό του μισό του γηπέδου. Οι πράσινοι πίεσαν και έψαχναν το γκολ και τελικά το πήραν στο 78'. Με αντεπίθεση από τα αριστερά ο Κλωναρίδης έστρωσε στον Πέτριτς εκείνος έκανε το σουτ με τον Λέτο να παρεμβαίνει στο ύψος της μικρής περιοχής και να κάνει το 1-0.

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Μολέντο, Μαρινάκης (63' Μέστο), Χουχούμης, Αμπέντ (73' Μπουμάλ), Ζέκα, Εβαντζελίστα, Βλαχοδήμος (58' Κλωναρίδης), Λέτο, Πέτριτς

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης (41' Πατσατζόγλου), Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (81' Βιγιάλμπα), Χαλκιαδάκης, Μασούρας,  Καθάριος, Μπαργκάν (74' Αργυρόπουλος)

Πηγή: http://www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News