Ειδήσεις

Στη Σαντορίνη ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος (video)

Στο νησί της Σαντορίνης κατέφθασε την Παρασκευή 27 Μαΐου ο Ιεράρχης της Αρχιεπισκοπής Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.

Ο Προκαθήμενος Κρήτης έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού & Νήσων κ. Επιφάνιο, τους Ιερείς του νησιού, τη χορωδία συνδέσμου Ιεροψαλτών Θήρας, καθώς επίσης και από κατοίκους του νησιού, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου, το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Μαΐου.

??

??

Ακολούθησε προσφώνηση από τον Ιεράρχη του νησιού, αναφερόμενος για την απέραντη ταπεινότητα του Προκαθημένου της Κρήτης. Ο Αρχιεπίσκοπος ευλόγησε τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ποιμενάρχη Θήρας και το ποίμνιό του.

Την Παρασκευή το βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικού βιβλίου του ενοριακού Παιδικού Σταθμού «Η Γλυκογαλούσα» του Καρτεράδου, στην χριστιανική αίθουσα της Μητροπόλεως Θήρας.

Την επομένη Σάββατο 28 Μαΐου στις 6:30 το απόγευμα χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο Θήρας.

??

??

Την Κυριακή 29 Μαΐου, της Σαμαρείτιδας και της Αγίας Θεοδοσίας, χοροστάτησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Αγίας Θεοδοσίας που βρίσκεται στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης.

Πηγή: armenisths

Σχόλια