default-image

Πεντάρα ανόδου ο ΠΟΑ, στην Γ’ Εθνική το ΙΝΚΑ!

Ποδόσφαιρο
Πεντάρα ανόδου ο ΠΟΑ, στην Γ’ Εθνική το ΙΝΚΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΙΝΚΑ Χανίων, που εξασφάλισε την άνοδό του για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ' Εθνική και ο ΠΟΑ, που κρατάει δυνατά στα χέρια του τις τύχες του, μετά την πεντάρα ανόδου απέναντι στον Άρη Ρεθύμνου, ήταν οι κερδισμένοι της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών.

Στις Μουρνιές το ΙΝΚΑ με δύο γκολ του Βεστάκη, νίκησε 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας και ανεβαίνοντας στους 10 βαθμούς, εξασφάλισε από σήμερα την παρουσία του στην Γ' Εθνική της επόμενης περιόδου. Είναι μια σπουδαία στιγμή για το ΙΝΚΑ και το χανιώτικο ποδόσφαιρο γενικότερα, που θα έχει του χρόνου τον Πλατανιά στην Σούπερ Λίγκα, τον Κισσαμικό και τον ΑΟΧ στην Football League και το ΙΝΚΑ στην Γ' Εθνική.

Ο ΠΟΑ αγωνίστηκε στη Σοχώρα κόντρα στον Άρη Ρεθύμνου και επικρατώντας με 2-5 είναι το φαβορί για να ακολουθήσει τους πρωταθλητές Χανίων στην παραπάνω κατηγορία. Ο ΠΟΑ έχει 8 βαθμούς πλέον και στο φινάλε των μπαράζ, την επόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου, φιλοξενεί τον ΟΦΙ στο Ατσαλένιο. Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη θα παίξει για δύο αποτελέσματα, καθώς με νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζει την άνοδο. Η μόνη περίπτωση να πάρει την άνοδο ο ΟΦΙ, είναι οι Ιεραπετρίτες να πάρουν το «διπλό» και να ισοβαθμήσουν οι δύο ομάδες στους 8 βαθμούς, με τον ΟΦΙ να έχει σε αυτή την ισοβαθμία το πλεονέκτημα. Όσον αφορά τον Άρη Ρεθύμνου, με τη σημερινή ήττα έμεινε εκτός διεκδίκησης της ανόδου.

Στο παιχνίδι Άρης-ΠΟΑ, οι πρωταθλητές Ηρακλείου μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με το Νίκο Βρεττό. Είχαν στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες αλλά ο Άρης κόντρα στη ροή του ματς, κέρδισε πέναλτι και με τον Κοζανίδη ισοφάρισε 1-1. «Κλειδί» για την εξέλιξη ήταν το 1-2 που σημείωσε ο Ρουμπάκης στην εκπνοή του α' ημιχρόνου. Στο β' ημίχρονο ο ΠΟΑ έφτασε στο θριαμβευτικό 2-5 με δύο γκολ του Τριανταφύλλου και ένα του Μπουτσάκη ενώ  σε αυτό το διάστημα οι Ρεθυμνιώτες σκόραραν με τον Γκότζο.

Αποτελέσματα (3η)

Άρης Ρεθύμνου-ΠΟΑ 2-5

ΙΝΚΑ-ΟΦΙ  2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.      ΙΝΚΑ      10

2.      ΠΟΑ      8

3.      ΟΦΙ      5

4.      Άρης Ρεθ.      4

Η 6η αγωνιστική

Κυριακή 05/06/16

Άρης Ρεθ. - ΙΝΚΑ

ΠΟΑ - ΟΦΙ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News