default-image

Το Γιαχνί: Βιβλίο που συνδυάζει την Ιατρική με τη μαγειρική

Κρήτη
Το Γιαχνί: Βιβλίο που συνδυάζει την Ιατρική με τη μαγειρική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα βιβλίο που καταφέρνει να συνδυάσει τη μαγειρική με την ιατρική παρουσιάστηκε στο κοινό του Ηρακλείου. Το βιβλίο του αναισθησιολόγου, Γιώργου Ντελιδάκη, με τίτλο "Το γιαχνί" μιλά για ένα παιδί που ανακαλύπτει πώς θα κινηθεί στην πορεία της ζωής του.

Το γιαχνί για να το πετύχεις θέλει ακρίβεια, λεπτές και χειρουργικές κινήσεις. Πώς η μαγειρική συνδέεται με την ιατρική. Αυτό εξηγεί στο βιβλίο του ο αναισθησιολόγος, Γιώργος Ντελιδάκης. Στο βιβλίο του με τίτλο: Το γιαχνί.

Ένα παιδί ανακαλύπτει τους άξονες που πάνω τους θα πατήσει, προκειμένου να αντλήσει τη δύναμη να πορευτεί σε ένα περίπλοκο κόσμο, να σπουδάσει γιατρός, να γίνει αναισθησιολόγος. Πρόκειται για ένα βιωματικό βιβλίο με αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο.

Μια σύζευξη μαγειρικής, ιατρικής , αναισθησίας και αναισθησιολογίας, με κριτική ματιά στις επιρροές και επιδράσεις του κοινωνικού περίγυρου.

Το βιβλίο παρουσιάστηκε στο κοινό στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News