Ειδήσεις

Πωλούσαν προϊόντα "μαϊμού" και τους έκαναν τσακωτούς

Στα χέρια της αστυνομίας "έπεσαν" τέσσερα άτομα, και συγκεκριμένα ένας 47χρονος άνδρας, ως ιδιοκτήτης καταστήματος στη Χερσόνησο, μία 37χρονη και δύο 32χρονες γυναίκες ως προσωρινά υπεύθυνες καταστημάτων, με την κατηγορία της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα 47χρονος ημεδαπός, 37χρονη ημεδαπή, 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας και 42χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρωσίας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.

Το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε τέσσερα εμπορικά καταστήματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας και συνελήφθησαν ο 47χρονος ως ιδιοκτήτης καταστήματος, η 37χρονη και οι δύο 32χρονες ως προσωρινά υπεύθυνες καταστημάτων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων (τσάντες, νεσεσέρ, πορτοφόλια, μαντήλια, είδη ταξιδίου, καπέλα και διάφορα αξεσουάρ) απομίμηση της εν λόγω εταιρείας.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια