Ειδήσεις

Ερωτηματικά από τα παπούτσια στα καλώδια ρεύματος

Με έκπληξη αντίκρυσαν περαστικοί και πωλητές στην λαϊκή του Σαββάτου στις Πατέλες, ένα ζευγάρι παπούτσια, που άγνωστοι πέταξαν στα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ.

Ακόμα και οι τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο και απολάμβαναν τον ελληνικό ουρανό παραξενεύτηκαν στη θέα των παπουτσιών, με τα ερωτηματικά να αποτυπώνονται στις εκφράσεις τους.

Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει πάντως αδιευκρίνιστο, το ποιος και γιατί πέταξε τα παπούτσια στα καλώδια, ενώ η υπόθεση καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.

Πολλά τα περιστατικά

Αρκετά είναι τα κρούσματα αυτού του περίεργου φαινομένου ανά τη χώρα, με τις υποθέσεις να δίνουν και να παίρνουν, αγγίζοντας πολλές φορές τα όρια της φαντασίας.

Οι πιο διαδεδομένες εκδοχές είναι ότι είτε πρόκειται για σύνορα μεταξύ συμμοριών, είτε για σημείο πώλησης ναρκωτικών, είτε για κάποιο τρόπο διαμαρτυρίας στο πολιτικό σύστημα ακόμα ακόμα και για την αποφοίτηση μαθητών από το σχολείο.

Στην Κρήτη πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κάτι τέτοιο αφού ανάλογα κρούσματα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας και κατά το πρόσφατο παρελθόν, με την ιστορία να μένει… ανεξιχνίαστη.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια