default-image

Κινητικότητα λόγω "ναυμαχίας" στην Ελούντα

Περίεργα
Κινητικότητα λόγω "ναυμαχίας" στην Ελούντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη η στήλη είχε αναφερθεί στην επικείμενη "ναυμαχία" με επίκεντρο το λιμενίσκο της Ελούντας και τις καταγγελίες μερίδας πλοιοκτητών τουριστικών σκαφών ότι αντιμετωπίζονται άνισα σε σχέση με άλλους συναδέλφους τους ως προς τα σημεία που τους παραχωρούνται για να δένουν τα πλοιάριά τους. Επανερχόμαστε σήμερα και ενώ δεν έχουν δοθεί προς το παρόν κάποιες απαντήσεις.

Ένας από τους ιδιοκτήτες τουριστικών σκαφών, εκτός από το ότι υποστηρίζει πως εξυπηρετούνται συγκεκριμένοι πλοιοκτήτες, δίνει και την εικόνα ότι εντός του χώρου, που έχει και το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον για τα τουριστικά σκάφη, επικρατεί οικογενειοκρατία.

Ούτε λίγο-ούτε πολύ, σχεδόν το 70% των πλεονεκτικών θέσεων, για τις οποίες υπάρχει και η έριδα, ανήκουν σε πρόσωπα που έχουν οικογενειακή σχέση μεταξύ τους, καθώς και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχέση και με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Είναι κατανοητό ότι τόσο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όσο και η δημοτική Αρχή οφείλουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Πάντως από τις λοιπές, εμπλεκόμενες με την υπόθεση, υπηρεσίες μαθαίνω ότι μετά τη δημοσίευση των πληροφοριών από τη στήλη έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News