default-image

Στην εντατική σε καταστολή ο Στ.Κιαγιαδάκης μετά το τροχαίο

Κρήτη
Στην εντατική σε καταστολή ο Στ.Κιαγιαδάκης μετά το τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης ,ο Στέλιος Κιαγιαδάκης ,πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, που νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης, τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου και αφού προηγουμένως παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά το τροχαίο ,ο αγαπητός Ρεθυμνιώτης ,μεταφέρθηκε σε σχετικά καλή κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης , ωστόσο η υγεία του πήρε δραματική τροπή με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί δραματικά και να πέσει σε κώμα.

Διασωληνωμένος πλέον, στη 1 τα μεσάνυχτα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμορραγία στον εγκέφαλο για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς της ΜΕΘ Χανίων να τεθεί σε καταστολή για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα .

Στο πλευρό του η οικογένεια του, που ούτε και εκείνη μπορεί  να πιστέψεί ότι μέσα σε λίγα λεπτά ο δικός τους ανθρώπους βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση και βιώνει πλέον αυτήν την περιπέτεια.

Φωτογραφία ελάχιστα λεπτά απο την παράσυρση του τροχαίου στην πόλη του Ρεθύμνου

Όσο για τους άλλους δύο τραυματίες που ενεπλάκησαν στον τροχαίο και επέβαιναν στη μηχανή τραυματίστηκαν ελαφρά και η υγεία τους δεν κινδυνεύει.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης-Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News