Ειδήσεις

Δυστύχημα με εκ νέου θανατηφόρα ανατροπή τρακτέρ στην Κρήτη

Τουλάχιστον δύο ημέρες βρισκόταν καταπλακωμένος κάτω από το τρακτέρ του  ένας 49χρονος που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης ,ανατολικά της Κρήτης  στην περιοχή της Σητείας , από άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας .

Ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό που σχετίζεται με ανατροπή τρακτέρ και μάλιστα με άκρως δυσάρεστη κατάληξη καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος σύμφωνα με τις πληροφορίες ζούσε μόνος του, δεν τον αναζήτησε κανείς και για αυτόν τον λόγο άργησε να γίνει και ο εντοπισμός του ,με δεδομένο ότι δεν δόθηκαν στις αρχές σήμα εξαφάνισης .

Συγκεκριμένα η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το ατύχημα λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα και άμεσα στην περιοχή του Παλαικάστρου έσπευσαν 3 οχήματα με 7 άνδρες .

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα ξεκίνησε 10 λεπτά πριν τις 8 το απόγευμα και έληξε στις 10.40 το βράδυ  με δυσάρεστη όμως κατάληξη, καθώς νεκρός ανασύρθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος που παρελήφθη με ασθενοφόρο για το νεκροτομείο.

Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό δυστυχήματος με τρακτέρ καθώς λίγες  ώρες νωρίτερα ένας ακόμη άνθρωπος είχε χάσει τη ζωή του αφού και εκείνος είχε καταπλακωθεί από το τρακτέρ του.

Ρεπ:Βάλια Μπούη-Νίκος Πετάσης

Σχόλια