default-image

Πάει Ολυμπιάδα η Σαράποβα

Σπορ
Πάει Ολυμπιάδα η Σαράποβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας της Ρωσίας για το γυναικείο τένις συμπεριλήφθηκε η Μαρία Σαράποβα παρότι είναι τιμωρημένη για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

"Συμπεριλάβαμε την Σαράποβα στην ομάδα η οποία πρέπει να ανακοινωθεί μέχρι τις 6 Ιουνίου. Το εάν θα αγωνιστεί ή όχι θα αποφασιστεί στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ρολάν Γκαρός", δήλωσε το μέλος της ΔΟΕ και πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας τένις, Σαμίλ Ταρπίστσεβ, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "R-Sport".

Η κάτοχος των πέντε grand slam βρέθηκε θετική στην ουσία μελδόνιο στο φετινό όπεν της Αυστραλίας.  Η WADA ανακοίνωσε ότι οι έλεγχοι πριν την 1η Μαρτίου του 2016 που έδειξαν παρουσία μικρότερη του ενός μικρογραμμαρίου της ουσίας δεν θα οδηγήσουν σε τιμωρία. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ποσότητα που βρέθηκε στον οργανισμό της 29χρονης Ρωσίδας.     

Μαζί με τη Σαράποβα, στην αποστολή βρίσκονται και οι Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και Ντάρια Κασάτκινα. Εάν η Σαράποβα δεν μπορεί να αγωνιστεί, τη θέση της θα πάρει η Εκατερίνα Μακάροβα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News