default-image

Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ: Κατέκτησε τους επενδυτές το "Knossos"

Κρήτη
Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ: Κατέκτησε τους επενδυτές το "Knossos"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνείς προοπτικές και υψηλές φιλοδοξίες, για ένα κορυφαίο ελαιόλαδο. Στην φράση αυτή συμπυκνώνεται η ουσία των επιχειρηματικών κινήσεων που πραγματοποίησε  η Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ, η εταιρεία που δημιουργήθηκε από τους, Αντώνη Βασιλάκη και Νίκο Γωνιανάκη σε στενή συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, προκειμένου να προωθήσει τα κορυφαία προϊόντα των παραγωγών του Ηρακλείου και της Κρήτης κυρίως τις διεθνείς αγορές.

Το προϊόν-σημαία της Ένωσης, το εξαιρετικά παρθένο συνεταιριστικό ελαιόλαδο Knossos είναι εκείνο που αιχμαλωτίζει τα φώτα, και όχι άδικα αφού η ποιότητα του είναι κορυφαία.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαντιδάκης, διευθυντής της εταιρείας , Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ, "η προσέγγιση μας και η τοποθέτηση του προϊόντος στην αγορά, δεν έχει ως βάση την χαμηλή τιμή, αλλά την αποδοχή του ως προϊόν υψηλής αξίας". Διευκρινίζοντας παράλληλα ότι με τον τρόπο αυτό η Ένωση υπερασπίζεται το όφελος του παραγωγού του τόπου μας.

Μάλιστα το Knossos είχε «την τιμητική» του στο 3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων.  Η Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, συμμετείχε με επιτυχία στο 3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων, καλωσορίζοντας στις εγκαταστάσεις της εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες αλυσίδες τροφίμων της Γερμανίας, οι οποίοι εκδήλωσαν τεράστιο ενδιαφέρον για το κρητικό ελαιόλαδο.

Την Τρίτη 24 Μαΐου, η Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ φιλοξένησε εκπροσώπους οκτώ γερμανικών εταιρειών, οι οποίοι με την συνοδεία της διοίκησης και του επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας ξεναγήθηκαν στο ιδιόκτητο χημείο της εταιρείας, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις  αποθήκευσης, εμφιάλωσης και τυποποίησης ελαιολάδου και  ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα αποκομίζοντας άριστες εντυπώσεις.

Με το τέλος της επίσκεψης, στους φιλοξενούμενους μοιράσθηκαν δώρα που "αιχμαλώτιζαν" αρώματα της Κρήτης, μικροί θησαυροί από αγνές πρώτες ύλες της κρητικής γης και φυσικά το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο "Knossos", προϊόν της Ένωσης Ηρακλείου ΑΒΕΕ, προβάλλοντας το νέο προφίλ της εταιρείας βασισμένο στο σύγχρονο marketing και την παράλληλη αναβάθμιση των Κρητικών προϊόντων.

Για τον παραγωγό

Η Ένωση Ηρακλείου είναι μια ουσιαστικά συνεταιριστική προσπάθεια, που στόχο έχει πρώτα απ' όλα την υπεράσπιση των συμφερόντων των παραγωγών του Ηρακλείου.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Ένωση δημιουργεί και λανσάρει προϊόντα υψηλής προστιθέμενες αξίας, όπως είναι το Knossos, με «όπλο» όχι την χαμηλή τιμή, αλλά την υψηλή ποιότητα, που τονίζεται και από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προϊόντος (λ.χ. την συσκευασία, το λανσάρισμα κλπ.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News