default-image

Παρουσιάστηκε από το Ρέθυμνο ο Κώστας Φλεβαράκης

Μπάσκετ
Παρουσιάστηκε από το Ρέθυμνο ο Κώστας Φλεβαράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εποχή Φλεβαράκη ξεκίνησε στο Ρέθυμνο Cretan Kings καθώς παρουσιάστηκε σήμερα με κάθε επισημότητα από την ΚΑΕ.

Ο έμπειρος τεχνικός που πήρε τη θέση του Θανάση Σκουρτόπουλου, βρέθηκε στο Ρέθυμνο, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη ρεθυμνιώτικη ομάδα και παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο Ηρακλή Μανουκαράκη.

Ο νέος τεχνικός των «κεραμιδί» στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν την ομάδα και την Διοίκηση του Ρεθύμνου για αυτή την έναρξη της συνεργασίας. Για μένα το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι μία από τις πιο σοβαρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και θεωρώ ότι είναι ένα δέλεαρ να δουλέψει κάποιος εδώ. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα η οποία βοηθάει πάρα πολύ τη νεολαία και μπορεί ακόμα περισσότερο ειδικά εδώ στην Κρήτη. Η επιλογή αυτή είναι μία μεγάλη πρόκληση και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ότι περνάει από το δικό μου χέρι σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουμε τον κόσμο του Ρεθύμνου να έχει ένα λόγο παραπάνω να έρχεται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Να δουλέψουμε όλοι μαζί. Νομίζω ότι μέσα από ομαδική δουλειά πάντα μπορείς να είσαι αισιόδοξος για το μέλλον. Εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Βάζουμε όλοι το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε. Καλώς σας βρήκα».

Παράλληλα, σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν στην συμφωνία έπαιξε τον ρόλο «κλειδί» η παρόμοια φιλοσοφία και των δύο πλευρών απάντησε: «Σίγουρα έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Όπως έπαιξε και η ιδιαίτερη επιθυμία του Κωστή Ζομπανάκη να συνεργαστώ. Ούτως ή άλλως γνωριζόμαστε από πολύ παλιά. Όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ είχαμε τεθεί αντιμέτωποι με την London Towers χρόνια πριν. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, αμοιβαίος σεβασμός και νομίζω ότι θα υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία. Από κει και πέρα και το στυλ παιχνιδιού νομίζω ότι ταιριάζει σε μία ομάδα που θέλει πρώτα να δίνει στον κόσμο της πόλης μία αφορμή να πάει να χαρεί αυτό που θα δει. Και τα παιδιά σε μία τέτοια κοινωνία μεγαλώνουν, ναι μεν θέλοντας τη νίκη, αλλά από την άλλη να απολαμβάνουν και τον αθλητισμό. Όλοι θέλουμε να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Είμαστε επαγγελματίες. Είναι απόλυτα λογικό αλλά από την άλλη πρέπει να το δούμε και σε σχέση με τα νέα παιδιά που έρχονται τα οποία θέλουν να είναι στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για τις πρώτες σκέψεις όσον αφορά στον σχεδιασμό συνέστησε υπομονή, λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου αλλά πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τα παιδιά που ενδιαφερόμαστε. Επομένως θα γίνουν πρώτα κάποιες επαφές και από κει και πέρα θα κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Χρειάζεται ακόμα υπομονή. Θα έχουμε σύντομα τα πρώτα νέα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο ώστε να γίνουν προσεκτικές κινήσεις».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης είπε από την πλευρά του: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε με τον συγκεκριμένο προπονητή, που έχει δείξει τις δυνατότητές του. Στόχος μας μαζί του είναι να καταφέρουμε το κάτι παραπάνω σε αγωνιστικό επίπεδο».

Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Κούμουλος αποκτά νέο ρόλο στην ομάδα αναλαμβάνοντας χρέη τεχνικού διευθυντή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News