default-image

Πυρ και μανία για τον παιδικό

Περίεργα
Πυρ και μανία για τον παιδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρ και μανία είναι οι κάτοικοι του Μοχού στο δήμο Χερσονήσου, διαπιστώνοντας ότι ο παιδικός σταθμός της περιοχής είχε κατεβάσει ρολά χωρίς καν να έχουν ειδοποιηθεί οι γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε όταν, συν τοις άλλοις, ό,τι έπιπλα υπήρχαν μέσα στον παιδικό σταθμό "έκαναν φτερά" και μάλιστα, όταν θέλησαν να ενημερωθούν για το θέμα, τους είπαν ότι τα χρειάζονται για μια εκδήλωση του Δήμου και θα τα επιστρέψουν εκ νέου στα μέσα Ιουνίου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος κ. Μαστοράκης υποστηρίζει: «Πήραμε την απόφαση να κλείσουμε τον παιδικό, καθώς ούτε οικονομικά ούτε παιδαγωγικά ήταν δόκιμο κάτι τέτοιο. Για να λειτουργούν οι δομές πρέπει να υπάρχουν και παιδιά, και η συγκεκριμένη μονάδα είχε αποδυναμωθεί εντελώς, με το δεδομένο ότι και ο πληθυσμός του Μοχού έχει αποδυναμωθεί καθώς πλέον οι περισσότεροι κατοικούν στη Σταλίδα».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι γονείς των μόλις 4-5 παιδιών που φοιτούσαν στον παιδικό έχουν ενημερωθεί από τον αρμόδιο του Δήμου.

Β. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News