default-image

Ντέρμπι που καθορίζει πολλά στο ΟΑΚΑ

Ποδόσφαιρο
Ντέρμπι που καθορίζει πολλά στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας από όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ηγούνται της ειδικής βαθμολογίας έχοντας επτά βαθμούς και η σημερινή 4η αγωνιστική είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Η πρώτη θέση δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα γίνει μεγάλη μάχη για την κατάκτησή της.

Τις δικές της πιθανότητες διεκδικεί η ΑΕΚ που έχει πέντε βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος βρίσκεται στην ουρά με έναν.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής θα ανοίξει στις 18:15 (Novasport2) στην Τούμπα, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τους «κυανόλευκους». Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί χωρίς τους Κωνσταντινίδη, Γκολάσα, Ζάιρο και Μυστακίδη, ενώ η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει πολλά προβλήματα, καθώς παίζει χωρίς Ανσαριφάρντ, Καραμάνο, Βλάχο, Οικονόμου και Διούδη.

Η σέντρα του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός έχει οριστεί για τις 20:30 (Novasport1). Τους γηπεδούχους θα καθοδηγήσει για άλλη μία φορά ο Νίκος Παναγιωτάρας, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Άρθο και Βάργκας, αλλά μπορεί να υπολογίζει και πάλι τον Μπαρμπόσα που εξέτισε την τιμωρία του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι από την άλλη πλευρά έχει διαθέσιμους ξανά τους Αμπέντ και Εβαντζελίστα, όχι όμως και τους Χουχούμη, Μαμούτε, Πράνιτς, Τελάντερ και Σάντσεθ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News