default-image

Λιποθύμησε, αλλά συνέχισε να γράφει!

Κρήτη
Λιποθύμησε, αλλά συνέχισε να γράφει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων λύγισε ακόμη ένα υποψήφιο, που λιποθύμησε ενώ διαγωνιζόταν στο μάθημα "Αρχές Οικονομικής Θεωρίας".

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη στο εξεταστικό κέντρο του 5ου λυκείου Ηρακλείου, το οποίο εδρεύει στην περιοχή της Κηπούπολης. Δύο ημέρες πριν, στο ίδιο εξεταστικό κέντρο, άλλοι δυο μαθητές, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, ένιωσαν αδιαθεσία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, πριν πάρουν στα χέρια τους τα θέματα και αρχίσουν να γράφουν...

Το περιστατικό της λιποθυμίας, κινητοποίησε τους πάντες. Οι επιτηρητές ειδοποίησαν τη λυκειακή επιτροπή. Ωστόσο, ο μαθητής συνήλθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ήπιε νερό και πήρε λίγο αέρα έξω από την αίθουσα της εξέτασης. Ο μαθητής αρνήθηκε την προσφορά των καθηγητών για κλήση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Δήλωσε ότι ένοιωθε πολύ καλύτερα και ότι επιθυμούσε να συνεχίσει την εξέταση. Η επιθυμία του υποψηφίου έγινε σεβαστή, όπως αναφέρει ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Νίκος Γιγουρτάκης. Έτσι, το παιδί γύρισε πίσω στο θρανίο του και ξανάρχισε να γράφει από εκεί που είχε μείνει, ως είχε το δικαίωμα.

Ρεπορτάζ: Ελένη Σταυρουλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News