default-image

Οι δραματικές ώρες και οι ραγδαίες εξελίξεις για το Mega

Ελλάδα
Οι δραματικές ώρες και οι ραγδαίες εξελίξεις για το Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξελίξεις για το Mega σηματοδοτεί η απόφαση που ελήφθη ενώ συνεχίζεται η αγωνία για τους εργαζομένους που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα γεγονότα. Την πρόθεση να συμμετάσχουν όλοι οι μέτοιχοι καθώς και τρίτοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Mega ανακοίνωσε το Διοικητικό συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και  τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας  συνεισφέροντας  όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ'αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. σύμφωνα με το in.gr θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Αγωνία των εργαζομένων

Αγωνία επικρατεί στο Mega που περνά δραματικές ώρες όπως και οι εργαζόμενοί του που δεν ξέρουν τι τους "ξημερώνει", καθώς το θρίλερ με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου βρίσκεται στην κορύφωσή του.

Το ενδεχόμενο να οδηγηθούν όλοι οι εργαζόμενοι του σταθμού στην πόρτα εξόδου, παραμένει ορατό σύμφωνα γι΄αυτό και το κλίμα που επικρατεί στα γραφεία της Μεσογείων παραμένει τεταμένο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News