default-image

Είπε αντίο στον Ολυμπιακό μέσω instagram ο Ερνάνι

Ποδόσφαιρο
Είπε αντίο στον Ολυμπιακό μέσω instagram ο Ερνάνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το… ταξίδι του Ερνάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού έλαβε τέλος. Αποχαιρέτισε τους Πειραιώτες μέσω instagram και επιστρέφει στην Πόρτο.

Ο Ερνάνι στο μήνυμά του κάνει ιδιαίτερο λόγο στο χαμένο τελικό του Κυπέλλου και ουσιαστικά απολογείται στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, το κείμενο που ανάρτησε στο instagram:

"Μετά από ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης άλλη μια ακόμα χρονιά τελειώνει, γνωρίζοντας ότι όσα συνέβησαν δεν είναι όσα επιθυμούσαμε, ειδικά μετά την απώλεια ενός τίτλου. Μπορώ να πω ότι κανείς δεν νιώθει τόσο άσχημα όσο εγώ και όλοι στην ομάδα μου, γιατί κανείς δεν αγωνίζεται για να χάνει και πάντα παίζουμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε

Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά ορισμένες φορές, αλλά θα ήθελα να απολογηθώ για ό,τι δεν καταφέραμε να πετύχουμε και να σας προσφέρουμε τη χαρά που όλοι θα θέλαμε. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που μου επέτρεψε να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα και την ευκαιρία που μου έδωσε για να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα, να παίζω ποδόσφαιρο. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου... Σας ευχαριστώ πολύ!".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News