default-image

Δραματικές ώρες για τους εργαζόμενους του Mega

Ελλάδα
Δραματικές ώρες για τους εργαζόμενους του Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία επικρατεί στο Mega που περνά δραματικές ώρες όπως και οι εργαζόμενοί του που δεν ξέρουν τι τους "ξημερώνει", καθώς το θρίλερ με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το ενδεχόμενο να οδηγηθούν όλοι οι εργαζόμενοι του σταθμού στην πόρτα εξόδου, παραμένει ορατό σύμφωνα με το protothema.gr, γι΄αυτό και το κλίμα που επικρατεί στα γραφεία της Μεσογείων είναι τεταμένο.

"Mια εικόνα - χίλιες λέξεις"

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία (κεντρική εικόνα) που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού, Λίζα Δουκακάρου.

«Από τις 12 το πρωί! Όλοι εδώ μαζί ενωμένοι/Συνάδελφοι κουράγιο θα περάσει...» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της.

Μετά το αδιέξοδο της Τρίτης αφού η συνεδρίαση του Δ.Σ της Τηλέτυπος ολοκληρώθηκε χωρίς να βγει «λευκός καπνός», κατα κάποια δημοσιεύματα υπάρχει μία πιο θετική αίσθηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και για τη στάση των τραπεζών από εδώ και πέρα.

Τι θα κάνουν οι μέτοχοι

Πληροφορίες από το Μεγάλο Κανάλι όπως αναφέρει το newsbomb.gr αναφέρουν ότι οι υπάρχοντες μέτοχοι θα βάλουν τα ποσά για τα οποία έχουν δεσμευθεί, για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, θα ζητήσουν εγγράφως από τις πιστώτριες τράπεζες νέα παράταση για το ομολογιακό δάνειο. Με τον τρόπο αυτό, πιστεύουν ότι θα ανοίξουν οι «κάνουλες» και θα αποδεσμευθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι οποίοι θα δώσουν ρευστότητα στο MEGA 4 εκατ. ευρώ.

Πάντως, παρά το συγκρατημένα θετικό κλίμα ,οι τράπεζες έχουν ζητήσει την ικανοποίηση μίας ακόμα προϋπόθεσης, για να «ξεμπλοκάρουν» τους λογαριασμούς: να υπάρξει ρητή δέσμευση από τους μετόχους ότι είναι διαθέσιμα τα χρήματα που απαιτούνται, για τον επικείμενο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News