default-image

Ρονάλντο: Στα 41 μου θα φύγω από τη Ρεάλ

Ποδόσφαιρο
Ρονάλντο: Στα 41 μου θα φύγω από τη Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στη Μαδρίτη μέχρι τα 41 του και έστειλε μήνυμα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν να τον ξεχάσουν…

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στους δημοσιογράφους, όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και στο κατά πόσο θα είναι έτοιμος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το ερχόμενο Σάββατο (28/5, 21:45) κόντρα στην Ατλετικο.

Αρχικά αναφέρθηκε στις προθέσεις του όσον αφορά στην παραμονή του ή όχι στη «Βασίλισσα».: "Θα πάρω σύνταξη στην Ρεάλ. Σε 15 χρόνια από τώρα. Στα 41 μου χρόνια θα φύγω", είπε γελώντας ο Πορτογάλος και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση περί ενδιαφέροντος των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν-Ζερμέν: "Θα δούμε αν θα ανανεώσουμε στο τέλος της χρονιάς, θα ήταν μια έξυπνη κίνηση από την Ρεάλ. Θέλω να μείνω εδώ. Υπήρχαν καλές στιγμές και κακές. Πριν τέσσερα χρόνια δεν ήμουν χαρούμενος, τώρα όμως είμαι και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και άλλες ομάδες θα πρέπει να με ξεχάσουν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News