Ειδήσεις

Στη ΜΕΘ, αφού τους έκανε τσακωτούς ο πατέρας της κοπέλας του

Για να γλυτώσει από τη μανία του οργισμένου πατέρα της κοπέλας του έκανε βουτιά στο κενό από ύψος 8 μέτρων ένας νεαρός άνθρωπος στην περιοχή του Ρεθύμνου.

Ωστόσο η παράτολμη αυτή κίνηση του είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί ακόμη και η μεταφορά του στο νοσοκομείο των Χανίων.

Πρόκειται για έναν πολυτραυματία με κατάγματα ανέφεραν στην αρχική τους  γνωμάτευση οι γιατροί του νοσοκομείου Ρεθύμνου, που επιλήφθηκαν του περιστατικού του οποίου η σοβαρότητα έχρηζε διακομιδής στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας Χανίων καθώς διαπιστώθηκε αιμάτωμα στον εγκέφαλο και χρειαζόταν να τον δει νευροχειρουργό.

Η μεταφορά από το νοσοκομείο Ρθύμνου στο νοσοκομείο Χανίων έγινε με συνοδεία ειδικευμένου αναισθησιολόγου και ειδικευόμενου χειρουργού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  το ζευγάρι βρίσκονταν σε γραφείο όπου και έγινε  αντιληπτό  από τον πατέρα της νεαρής. Όμως ο πατέρας εξαγριώθηκε τόσο πολύ που βλέποντας ο νεαρός τις άγριες διαθέσεις του θόλωσε και αποφάσισε να πηδήξει από το μπαλκόνι.

Διερεύνηση για τα ακριβή αίτια του περιστατικού διενεργεί η αστυνομία  Ρεθύμνου.

Ρεπορτάζ:Ματθαίος Καπετανάκης

Σχόλια