default-image

Τουριστικές συστάσεις μετά το ρωσικό... μπάχαλο

Κρήτη
Τουριστικές συστάσεις μετά το ρωσικό... μπάχαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσταση προς τους Tours Operators και τις αεροπορικές εταιρείες έτσι ώστε να διευκολύνουν τις αφίξεις των αεροπλάνων από τη Ρωσία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έκανε από την Κρήτη TV και την εκπομπή Κρήτη Σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης και τουριστικός πράκτορας κ. Αντύπας Σηφάκης.

Ο κ. Σηφάκης είπε ότι τα μηνύματα για τον τουρισμό στο νησί ειδικά από τη Ρωσία, είναι αισιόδοξα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσουν τη «χρυσή» χρονιά του 2013.

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης εξήγησε ότι πολλές από τις πτήσεις που φθάνουν στο Διεθνή Αερολιμένα Ν. Καζαντζάκης από την Ρωσία, είναι προγραμματισμένες για συγκεκριμένες ώρες, με αποτέλεσμα μεγάλο κομμάτι της ημέρας να μην υπάρχει καμία κίνηση ενώ τις υπόλοιπες ώρες δημιουργείται συμφόρηση.

Μάλιστα παράλληλα με την σύσταση, ο κ. Σηφάκης κάνει και έκκληση προς τους τουριστικούς φορείς να δώσουν μια λύση στο πρόβλημα για να υπάρξει μια ομαλοποίηση της κατάστασης και να μην ταλαιπωρούνται οι επισκέπτες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" με το Μάνο Δασκαλάκη

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_m1w65o1m/

Μεγάλο πρόβλημα με την βίζα για τους Ρώσους

Εκατοντάδες Ρώσοι, που έφτασαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με τις πρώτες πρωινές πτήσεις, κατάφεραν να εξέλθουν από τον έλεγχο βίζας το μεσημέρι στις 12 η ώρα.

Και αυτό γιατί τρεις μόλις υπάλληλοι προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν τους Ρώσους επισκέπτες, με τον κάθε έλεγχο να γίνεται με υπερβολικά αργούς ρυθμούς.

Και το χειρότερο όλων ήταν ότι υπήρξαν και πολλοί Ρώσοι που ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι οι πράκτορες που τους περίμεναν είχαν αποχωρήσει, και εκείνοι θα έπρεπε πλέον να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις για να φτάσουν στο ξενοδοχείο τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News