default-image

Πρόταση Alpha στη Μακρυπούλια για το πρωινό του ΣΚ

Life
Πρόταση Alpha στη Μακρυπούλια για το πρωινό του ΣΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει τη Ζέτα Μακρυπούλια στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, την επόμενη σεζόν και φυσικά με καινούργιο τίτλο και εντελώς ανανεωμένο και διαφορετικό concept από αυτό του "Σπίτι μου, σπιτάκι μου", σκέφτεται ο Alpha.

Αυτά τα νέα έφτασαν και ως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν ήταν ενήμερη για τις εξελίξεις και η οποία δεν έχει ακόμα συζητήσει και "φιξάρει" απολύτως τίποτα σε σχέση με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η ίδια, λοιπόν, μόλις έμαθε τα τεκταινόμενα, σύμφωνα με το Ciao έγινε θηρίο ανήμερο, θεωρώντας "πισώπλατο χτύπημα" την κίνηση του Λάκη Λαζόπουλου.

Μάλιστα δεν δίστασε να του το πει και η ίδια, πηγαίνοντας κατευθείαν στο γρα-φείο του... Όπως λένε όσοι έτυχε να είναι παρόντες, σύμφωνα πάντα με το Ciao ο καυγάς μεταξύ τους, παρότι έγινε πίσω από κλειστές πόρτες, πρέπει να ήταν επικών διαστάσεων, με την Κωνσταντίνα να φεύγει μετά από λίγο σε έξαλλη κατάσταση και χτυπώντας πίσω της την πόρτα. Όμως, ακόμα και σήμερα απολύτως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και οι ζυμώσεις στο κανάλι συνεχίζονται, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυ¬νατή λύση που θα εξασφαλίσει την πρωτιά του σταθμού στην πρωινή ζώνη.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News