default-image

Δρόμος - τρόμος για πολίτες και κατοίκους!

Κρήτη
Δρόμος - τρόμος για πολίτες και κατοίκους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεληνιακό τοπίο θυμίζει ένας δρόμος καθημερινής πρόσβασης για δεκάδες πολίτες, οι οποίοι κινδυνεύουν να... χάσουν ξαφνικά τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία περαστικών πολιτών και κατοίκων στο τέλος της οδού Γιαμαλάκη αφού τα έργα που ξεκίνησαν για την ανάπλαση στο σημείο, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα μετά από αρκετούς μήνες. Οι εργασίες έχουν "φρενάρει" με τον εργολάβο να παραμένει άφαντος και τις εξελίξεις για την περάτωση του έργου να μην διαφαίνονται... ούτε στον ορίζοντα.

Όπως καταγγέλλει μόνιμος κάτοικος της περιοχής στο neakriti.gr τα ατυχήματα είναι καθημερινό φαινόμενο ενώ υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος κατά τις βραδινές ώρες αφού δεν υπάρχει φωτισμός του δρόμου.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ένας οδηγός έπεσε μέσα στο καλυμμένο από παλέτες φρεάτιο, γλιτώνοντας από θαύμα με ένα σπασμένο προφυλακτήρα.

Σύμφωνα πάντως με τους ανθρώπους που καταγγέλλουν την κατάσταση, το σημείο που είναι στο τέλος της Γιαμαλάκη και τέμνεται με την οδό Κομνηνών στον Πόρο είναι στο πλαίσιο της ανάπλασης, αλλά δεν υπάρχει καμία πληροφορία παρόλο που έχουν απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για το πότε και το... αν τελικά θα ολοκληρωθεί.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News