default-image

Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο, έχουμε ευθύνη όλοι μας

Κρήτη
Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο, έχουμε ευθύνη όλοι μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερίδα με θέμα τα τροχαία συμβάντα διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης για τα πολύνεκρα τροχαία δυστυχήματα.

Η ανακοίνωση του ΕΚΗ:

Όλη η κοινωνία του Ηρακλείου το τελευταίο διάστημα έχει μείνει άναυδη με τα απανωτά τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση και ως αποτέλεσμα είχαν των θανάσιμο τραυματισμό 30 συντοπιτών μας, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό πολλών περισσοτέρων.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου επιδιώκοντας, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των οδηγών για ασφαλέστερη οδήγηση με σκοπό την ελάττωση των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους Προέδρους των Σωματείων της δύναμης του που η φύση των επαγγελμάτων τους, έχουν άμεση  σχέση με το δρόμο.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια ξεκίνησε τις ημέρες του Πάσχα με συναντήσεις, με τον Διοικητή της Τροχαίας κ. Χρυσό Εμμανουήλ,  τον Πρόεδρο του ΕΚΗ  Στέλιο Βοργία και τον Πρόεδρο Τροχαίων συμβάντων ΒΟΑΚ κ. Λιονάκη Ιωάννη παρουσία και των σωματείων (εργαζομένων Οδηγών με Δίκυκλο Όχημα Ν. Ηρακλείου, Οδηγών Ταξί, Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, εργαζομένων στα Αστικά - Υπεραστικά ΚΤΕΛ Κρήτης, Αστικών Λεωφορείων Ηρακλείου Κρήτης , Μισθωτών Οδηγών Αυτοκινήτων, Οδηγών Φορτηγών αυτ/των Ι.Χ - Δ.Χ εσωτερικού & εξωτερικού, Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, Εργαζομένων στην Δομική Κρήτης, Πτυχιούχων χειριστών και Μηχανοδηγών Ν. Ηρακλείου, Εργαζομένων Ετοίμου Σκυροδέματος, Σωματείο συμβασιούχων Πυροσβεστών Πυρόσβεσης και διάσωσης Αν. Κρήτης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News