Ειδήσεις

"Σήκωσε" λουλούδια γιατί οι γλάστρες ήταν... βαριές (video)

Δεν έχει  προηγούμενο η «κινηματογραφική κλοπή» που κατέγραψε καρέ καρέ κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο κέντρο του Ηρακλείου!

Οι σκηνές για γέλια και για κλάματα που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής  ουσιαστικά σε κοινή θέα άφησαν άφωνους σήμερα το πρωί τους ιδιοκτήτες. Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα που βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, και οι ιδιοκτήτες του είχαν φροντίσει να καλλωπίσουν με γλάστρες την είσοδό του.

Σήμερα το πρωί ωστόσο φτάνοντας για να ανοίξουν την επιχείρηση, διαπίστωσαν εμβρόντητοι ότι λουλούδια και φυτά είχαν κάνει φτερά. Αμέσως, ανέτρεξαν στις κάμερες του καταστήματος για να δουν ποιος «βάνδαλος» προκάλεσε τις φθορές.

Έκπληκτοι αντίκρυσαν μία ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται στο ξεκαρδιστικό βίντεο να περιεργάζεται τις γλάστρες, και αφού όπως όλα δείχνουν της φάνηκαν βαριές, να ξεπατώνει τα λουλούδια και να τα παίρνει μαζί της, προσέχοντας παράλληλα να μη γίνει αντιληπτή από τους περαστικούς.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το portal neakriti.gr.

Μάλιστα το θέμα έκανε το γύρο της Ελλάδας, αφού αναπαράχθηκε από άλλα Μέσα ενημέρωσης, με κορυφαία αναφορά αυτή στο δελτίο είδησεων του Star Channel.

Η ατρόμητη "γιαγιά" έγινε θέμα σε όλη την Ελλάδα! Δείτε το σχετικό βίντεο στο 2:52.

Ρεπορτάζ:Έλλη Κοκάλη

Σχόλια