default-image

Μάταια περίμεναν στο εδώλιο τον "φαντομά σεκιουριτά

Κρήτη
Μάταια περίμεναν στο εδώλιο τον "φαντομά σεκιουριτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κενό παρέμεινε  σήμερα το εδώλιο του Εφετείου  κακουργημάτων Ηράκλειου ,καθώς ο "φαντομάς" σεκιουριτάς που υπεξαίρεσε πριν από περίπου ένα χρόνο πάνω  από 1.130.000 ευρώ δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Η πολύκροτη υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία αναμένεται να εκδικαστεί τον ερχόμενο Μάρτιο όπως ζήτησαν οι συνήγοροι και η σύζυγος του που τον εκπροσώπησαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος έχει υποστηρίξει ότι υπεξαίρεσε  το πόσο μαμούθ, από την εταιρεία χρηματαποστολών  στην οποία εργαζόταν ,επειδή χρωστούσε σε τοκογλύφους που απειλούσαν τη ζωή του.

Στο  δικαστήριο βρέθηκε και  ο πρώην  εργοδότης του με τον συνήγορο του ο οποίος  μάταια περίμενε να βρεθεί τετ -α -τετ με τον πρώην σεκιουριτά  που λίγο έλειψε να καταστρέψει την εταιρεία.

Ο πρώην εργοδότης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι τα χρήματα που έχουν υπεξαιρεθεί βρίσκονται ακόμη στα χέρια του πρώην εργαζόμενου.

Ο συνήγορος του πρώην εργοδότη ,Διονύσης Βέρας ,εξαπέλυσε πυρά για το σύστημα της δικαιοσύνης  το οποίο επέτρεψε στον κατηγορούμενο, με τις πρόσφατες αλλαγές ,να κυκλοφορεί ελεύθερος  ξοδεύοντας τα χρήματα  που όπως είπε ο κ.Βερας έκλεψε από τις τράπεζες και τον πρώην εργοδότη του.

Ρεπορτάζ : Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News