default-image

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ για τα play offs της Σούπερ Λίγκας

Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός- ΑΕΚ για τα play offs της Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θετικό αποτέλεσμα αναζητά ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την ΑΕΚ στις 20:30 (novasports1) και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα play offs της Σούπερ Λίγκας.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους πράσινους μετά τις δύο ισοπαλίες με Πανιώνιος και ΠΑΟΚ ώστε να μπουν και πάλι στο παιχνίδι για την πρώτη θέση.

Στο χθεσινό δίτερμα ο Στραματσόνι μάλλον μπέρδεψε τα πράγματα σε ότι αφορά τις προθέσεις του γιατί χρησιμοποίησε με τους βασικούς τον Αμπέντ και τον Πέτριτς, αφήνοντας πάντως εκτός αποστολής τον Αλγερινό. Αντίθετα μετά από καιρό πήρε στην αποστολή τον Κροάτη.

Εκτός για τους «πράσινους» έμειναν οι τραυματίες, Τελάντερ, Πράνιτς, και Λαγός, καθώς και οι Καλτσάς, Εβαντζελίστα, ενώ συμπεριλήφθηκε ο Κλωναρίδης.

Τώρα όσον αφορά τους έντεκα που θα παρατάξει ο Ιταλός τεχνικός, ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μέστο και ο Νάνο στα άκρα, με τους Μολέδο και Ταυλαρίδη να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κουτρουμπής και Ζέκα θα είναι όπως όλα δείχνουν στα χαφ, με μπροστά τους Λουντ, Βιγιαφάνες και Λέτο και τον Μπεργκ στην κορυφή.

Για την πρωτιά η ΑΕΚ

Αν η Σεβίλλη κατακτούσε το Κύπελλο Ισπανίας, ήταν κοινό μυστικό πως η ΑΕΚ θα… επέλεγε να μην τερματίσει πρώτη στα playoffs προκειμένου να αγωνιστεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Όμως μετά τη χθεσινοβραδινή κατάληξη, με την Μπαρτσελόνα να νικά 2-0 στην παράταση, η «Ένωση» έχει βασικό μέλημα την πρώτη θέση στα playoffs, προκειμένου να παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και σε περίπτωση που αποκλειστεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα playoffs του Europa League.

δρόμος για την πρωτιά περνά από τη… Λεωφόρο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σαν στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει σε θέση ισχύος, ειδικά αν συνοδευτεί από νίκη στον αγώνα του ΟΑΚΑ την Πέμπτη.

Η κούραση είναι ο μεγάλος αντίπαλος της «Ένωσης», που θα δώσει τρίτο ματς σε μία εβδομάδα, μετά από αυτά με Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Ο Νίκος Παναγιωτάρας θα καθίσει ξανά στον πάγκο αντί του Στέλιου Μανωλά που παίρνει ανάσες μετά από την υπερκόπωση που υπέστη. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μπαρμπόσα και ο τραυματίας Βάργκας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες (μετρημένες) αλλαγές.

Ένα πιθανό σχήμα είναι: Ανέστης, Γκάλο (ή Μπακάκης), Κολοβέτσιος, Άρθο (ή Λαμπρόπουλος), Ντίντακ (ή Σοϊλέδης), Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Μάνταλος, Αραβίδης (ή Μπουονανότε) και Τζεμπούρ.

Πηγή :sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News