default-image

Μέτριας δυσκολίας και βατά τα θέματα των πανελλαδικών

Ελλάδα
Μέτριας δυσκολίας και βατά τα θέματα των πανελλαδικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε σήμερα η δεύτερη εβδομάδα των εξετάσεων για τους υποψήφιους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν  ήταν: Ιστορία Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φυσική Ο.Π. Θετικών Σπουδών, Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης (παλαιό σύστημα) και Φυσική Θετικής/Τεχνολογικής Ι & ΙΙ Κατεύθυνσης (παλαιό σύστημα).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα θέματα της Ιστορίας είναι μέτριας δυσκολίας και απευθύνονται σε καλά διαβασμένους μαθητές. Το θέμα Δ1 αποτελεί συνδυαστική ερώτηση, γεγονός που το καθιστά πιο δύσκολο.

Τα φετινά θέματα της Φυσικής Προσανατολισμού και του παλαιού και νέου συστήματος είναι διατυπωμένα με σαφήνεια και καλύπτουν όλο το μέρος της ύλης. Τα αριθμητικά δεδομένα ήταν τέτοια ώστε τα αποτελέσματα να προκύπτουν χωρίς δύστροπες πράξεις. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές με ψυχραιμία μπορούσαν να πιάσουν το τέλειο!!! Εύχομαι καλή επιτυχία στους μαθητές και καλά αποτελέσματα.

Ωστόσο δυο μαθητές, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, ένιωσαν αδιαθεσία το πρωί προσερχόμενα στο 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου, προκειμένου να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Προφανώς τα παιδιά λύγισαν από το άγχος και τη αγωνία των εξετάσεων.

Οι απαντήσεις:

Δείτε εδώ τις απαντήσεις των θεμάτων Φυσικής απο το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ.

Τα θέματα

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Ιστορία

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Φυσική (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Φυσική (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής στα Εσπερινά

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου με την εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News