Ειδήσεις

Παραίτηση "βόμβα" πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπαλοθιάρη

Παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος ο πολιτευτής με το ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέας της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κωστής Μπαλοθιάρης, καταγγέλλοντας τον εμπαιγμό της κυβέρνησης σε βάρος των Ιεραπετριτών για την εγκατάλειψη του Νοσοκομείου τους.

Ειδικότερα σε επιστολή που έστειλε στον Τύπο, αναφέρει:

«Αφού ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από όσους παρέσυρα με την απόφασή μου να πολιτευτώ στις τελευταίες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να καλέσω όλους τους Ιεραπετρίτες να δώσουν το "παρών" στις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου, ώστε να γίνει κατανοητό σε όλους ότι δεν μπορούν να μας αγνοούν και να μας εμπαίζουν πια. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το νοσοκομείο μας, γίνεται σαφές ότι ο εμπαιγμός στην κοινωνία της Ιεράπετρας, απ' όλες τις κυβερνήσεις, δεν έχει τέλος.

Καταδικάζω τους προπηλακισμούς στο πρόσωπο του πρώην συντρόφου μου Γιώργου Καλιντέρη, αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο λυπηρό να βλέπεις τους πρώην συντρόφους με τους οποίους "σχίζαμε μαζί τα ιμάτιά μας", κραυγάζοντας πώς το αγαθό της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτο, λίγους μόνο μήνες μετά, να επικαλούνται τη δημοσιονομική πολιτική και τις χρονοβόρες διαδικασίες του Δημοσίου (που επίσης θα ξηλώναμε την επόμενη ημέρα), απαξιώνοντας και αδιαφορώντας για μία ολόκληρη πόλη.

Το δικαίωμά μας στη δημόσια δωρεάν υγεία και η πλήρης λειτουργία του νοσοκομείου μας είναι αδιαπραγμάτευτα. Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δε δόθηκε», αναφέρει ο Κωστής Μπαλοθιάρης, τέως δημοτικός σύμβουλος, τέως πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ, τέως γραμματέας της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας.

Σχόλια