default-image

Θερμή υποδοχή στον Θεοδωράκη από τους Ανωγειανούς

Κρήτη
Θερμή υποδοχή στον Θεοδωράκη από τους Ανωγειανούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Ανώγεια στο Ρέθυμνο ήταν ο τελευταίος σταθμός του Σταύρου Θεοδωράκη κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη, με τους ντόπιους να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Ο δήμαρχος του ορεινού μαρτυρικού δήμου, Μανώλης Καλλέργης του δώρισε μια βούργια παραδοσιακή ως εναλλακτική στο σακιδιο που συνηθίζει να έχει μαζί του, υπενθυμίζοντάς του τα προβλήματα των ορεινών δήμων εξαιτίας υποστελεχωσης και έλλειψης πόρων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έθεσε ως πρώτο θέμα της Κρήτης να αποκτήσει μέσω της ΕΕ τον ΒΟΑΚ που μας πρέπει ενώ επέρριψε βολές κατά της κυβέρνησης για ψευδή προς τους Κρητικούς και όλους τους Έλληνες.

Το Ποτάμι θα καταψηφίσει ό,τι έχει σχέση με φόρους και θα στηρίξει μόνο όσα αφορούν ανάπτυξη και προστασία από πλειστηριασμούς εξαιτίας κόκκινων δανείων. Θα ζητήσει πολιτικές συμμαχίες από δυνάμεις της κοινωνίας και όχι πολιτικές δυνάμεις ανθρώπων που δεν έχουν εργαστεί στη ζωή τους.

Μετά το δημαρχείο Ανωγείων ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε τον ξενώνα που έχουν βρει καταφύγιο ανήλικα προσφυγόπουλα και αυτή την ώρα μιλά στο κοινό στην αίθουσα Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News