default-image

Το Διαβάζω για τους Άλλους συστήνεται στα Χανιά

Πολιτισμός
Το Διαβάζω για τους Άλλους συστήνεται στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 8 Ιανουαρίου του 2016, μια ημερομηνία σταθμός για το «Διαβάζω για τους άλλους», ημέρα γενεθλίων 1 έτους από την δημιουργία του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού Δικτύου, και με πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, παρουσιάζεται το «Διαβάζω για τους Άλλους» σε πάνω από 100 Χανιώτες και Χανιώτισσες.

Η ανακοίνωση του δικτύου:

Η κα Έλντα Ηλιάκη και κάποιοι ακόμα άνθρωποι εμπνεύστηκαν από τον σκοπό και το Όραμα μας και έτσι δημιουργήθηκε η Ομάδα Υπευθύνων που ανέλαβε να αναπτύξει το Δίκτυο μας στην πόλη των Χανίων. Σχεδόν 5 μήνες μετά μετράμε περισσότερους από 130 εγγεγραμμένους εθελοντές και μια πληθώρα δράσεων. Όλα αυτά δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί αν ο Δήμος Χανιών δεν είχε αγκαλιάσει την προσπάθεια μας.

Σήμερα ερχόμαστε ακόμα πιο οργανωμένοι να σας γνωρίσουμε, να σας συστήσουμε την Ομάδα των Χανιών και να μοιραστούμε μαζί σας το όραμα του Διαβάζω για τους άλλους. Η 2η συνάντηση εθελοντών θα γίνει τηνΤετάρτη 25 Μαΐου 2016, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίωνσε συνδιοργάνωση με τηνΠεριφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Μόνιμοι υποστηρικτές μας ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη στην οποία επιλέγουμε να ζούμε.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Δικτύου στο www.giatousallous.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News