default-image

Στο "κόκκινο" η κόντρα Ιεράπετρας-ΣΥΡΙΖΑ

Κρήτη
Στο "κόκκινο" η κόντρα Ιεράπετρας-ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή ήταν η απάντηση του δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θ. Καλαντζάκη στην ανακοίνωση της Ν.Ε. Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χαρακτηρίζει τραμπούκους ψεύτες και τοπικιστές εκείνους που στο μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας ζήτησαν έντονα και με επεισοδιακό τρόπο από τον επιστημονικό συνεργάτη του βουλευτή κ. Μ. Θραψανιώτη, συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Καλλιντέρη, να μείνει στην αίθουσα για να ακούσει και να μεταφέρει τα παράπονα των Ιεραπετριτών που διεκδικούν τα αυτονόητα για το Νοσοκομείο τους.

«Η προσπάθεια της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει τη στάση της αγανακτισμένης Ιεράπετρας, κατά το πρόσφατο μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο για το Νοσοκομείο, μαρτυρά την αδυναμία της να συλλάβει το μέγεθος και τη βαθύτερη διάσταση των προβλημάτων. Σε μια υποβαθμισμένη από το Κράτος περιοχή, που τα τελευταία χρόνια συνεχώς αγωνίζεται για να περισώσει τα σε άλλες εποχές και περιοχές αυτονόητα, έργο των κοινοβουλευτικών αρχών και κομματικών οργανώσεων δεν πρέπει να αποτελεί η κριτική της συμπεριφοράς του πολίτη, αλλά αντίθετα οι πράξεις για τη στήριξη του πολίτη.

»Αυτά που κάποιοι καταδικάζουν ως τραμπουκισμούς, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αγανάκτηση που δεν θέλουν να δουν, η αγωνία που δεν μπορούν να αισθανθούν και η ανασφάλεια των πολιτών της Ιεράπετρας, του μεγαλύτερου αστικού κέντρου της νότιας Κρήτης, για την οποία αδιαφορούν. Την πραγματική αλήθεια θα την βρείτε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας!

»Αυτή την αλήθεια αντικρίζει καθημερινά ο πολίτης! Αυτή είναι η αλήθεια που δυσκολεύει την ζωή του! Αυτή είναι η αλήθεια για το Νοσοκομείο της πόλης του! Μετά από τόσους αγώνες και τόση προσπάθεια, η κοινωνία της Ιεράπετρας, το ελάχιστο που απαιτεί είναι τα λόγια να γίνουν πράξεις!», καταλήγει ο κ. Θ. Καλαντζάκης.

Σε ανάλογο ύφος είναι οι απαντήσεις που έδωσαν στη Ν.Ε. Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μαρία Κτιστάκη από την Επιτροπή Αγώνα, ο κ Αντώνης Τσικαλουδάκης, πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου, ο κ. Γιώργος Προϊστάκης επικεφαλής της δημοτικής μείζονος μειοψηφίας, και ο αντιδήμαρχος κ. Αργύρης Πανταζής.

Η ένταση και οι προπηλακισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας την προηγούμενη Δευτέρα.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News