default-image

Γρηγοράκης: "Ο ΟΦΗ στο τέλος πάντα τα καταφέρνει"

Αθλητισμός
Γρηγοράκης: "Ο ΟΦΗ στο τέλος πάντα τα καταφέρνει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις ευχές του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Φωστήρα εξέφρασε ο επί σειρά ετών νομικός του ΟΦΗ, Αντώνης Γρηγοράκης (ήταν μάλιστα ο δικηγόρος της στην ίδρυση της ΠΑΕ το 1979) με επιστολή του.

Τονίζοντας ότι η ομάδα του Ηρακλείου πάντα βγαίνει νικήτρια στα δύσκολα, επισημαίνει ότι ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να προσφέρει με το γνωστό του πάθος, αλλά παράλληλα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Αναλυτικά: «Την Κυριακή ο ΟΦΗ για μια ακόμη φορά δίνει την τελική μάχη στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο. Δεν είναι η πρώτη φορά. Κι άλλες φορές έδωσε αγώνες κρίσιμους που έκριναν μία κατηγορία. Τους αγώνες αυτούς τους κέρδισε είτε έγιναν στην έδρα του είτε εκτός έδρας.

Από τα μαθητικά και στην συνέχεια τα φοιτητικά μου χρόνια παρακολουθούσα την πορεία της πλέον ιστορικής ομάδας της Κρήτης αλλά και από τις πιο ιστορικές της Ελλάδας ολόκληρης. Ευτύχησα ως δικηγόρος να είμαι μαζί της 31 χρόνια. Ως νομικός σύμβουλος το 1979 ιδρύσαμε την ΠΑΕ, θεσμός πρωτόγνωρος εκείνη την εποχή. Δυστυχώς έλαχε σε μένα να προεδρεύω τον προηγούμενο χρόνο στην Γ.Σ. που αποφάσισε την λύση της ΠΑΕ.

Η νέα προσπάθεια αν και ξεκίνησε δύσκολα έδειξε την αξία και το μέταλλο της ομάδας μας. Ξεπέρασε μεγάλα εμπόδια, γνωστά σε όλους μας. Την Κυριακή μέσα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Η διοίκηση έχει πράξει τα καλύτερα. Ο έμπειρος και άξιος προπονητής που έχει, ο Νίκος Νιόπλιας που τόσο αγάπησε αυτήν την ομάδα, θα πράξει τα άριστα.

Στον κόσμο του ΟΦΗ ανήκει το τελευταίο κομμάτι της βοήθειας για την άνοδο. Με πάθος, δύναμη και αγάπη θα δώσει την στήριξή του. Μια στήριξη που πολλές φορές έχει φανεί χρήσιμη και ωφέλιμη στο παρελθόν. Η αγάπη και η δύναμη όμως πρέπει να συνδυαστούν με σωφροσύνη. Κανένα παρατράγουδο που μπορεί να βλάψει την ομάδα. Άλλωστε πάντα υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν αφορμή.

Δεν θα ξεχάσω την προσπάθεια που έκανα το 2006 ως δικηγόρος για την ένταξη της ομάδας στο άρθρο 44, όπως έμεινε να λέγεται, και τα εμπόδια που συναντήσαμε μέχρι να τα καταφέρουμε. Οι εμπειρίες μου τόσα χρόνια έχουν δείξει πως ο ΟΦΗ πάντα τα καταφέρνει στο τέλος.

Οι ευχές μου και η αγάπη μου αποτελούν μια μικρή προσφορά στην προσπάθεια της Κυριακής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News