default-image

Μετακομίζει η λαϊκή

Κρήτη
Μετακομίζει η λαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη λαϊκή της Τρίτης στη Νέα Αλικαρνασσό, που έχει αλλάξει εδώ και λίγο καιρό πόστο, έτοιμη για μετακόμιση είναι πλέον η λαϊκή αγορά της Δευτέρας στα Καμίνια.

Μια λαϊκή για την οποία έχουν ξεσηκωθεί τους τελευταίους μήνες οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της οδού Καντάνου, ζητώντας την άμεση μετακίνησή της, μετά από 3 χρόνια παρουσίας στη δική τους περιοχή.

Υπό το βάρος των έντονων αντιδράσεων και των προσωπικών επιστολών διαμαρτυρίας που είχαν σταλεί από περίοικους στον ίδιο το δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, στη Λότζια κατέληξαν στο σχεδιασμό για το πού θα φιλοξενηθεί εφεξής η λαϊκή αγορά, που σήμερα διεξάγεται κάθε Δευτέρα στα Καμίνια από τις οδούς Καντάνου, Απτέρων και τμήμα της Θεοκρίτου.

Με βάση λοιπόν την πρόταση του Δήμου Ηρακλείου, τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η μετακίνηση της λαϊκής, που έχει ως εξής:

Α) Για ένα εξάμηνο (άνοιξη-καλοκαίρι) στην οδό Μάχης Κρήτης αρ. 125 (είκοσι μέτρα από το πρατήριο υγρών καυσίμων έως το γυμναστήριο ή το κτήριο Ραδιοφωνίας ΕΡΤ και όλη την οδό Πατρόκλου, και

Β) για ένα εξάμηνο (φθινόπωρο-χειμώνα) στις οδούς Συβρίτου, Γορτύνης και Εργάνης.

Η απόφαση με τη συνημμένη εισήγηση του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου, προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι και να εκφράσουν τυχόν παρατηρήσεις ή προτάσεις και στη συνέχεια να λάβουν σχετική απόφαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Σαββίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News