default-image

Σηφάκης: "Απαράδεκτη στάση της Αρχαιολογίας"

Ποδόσφαιρο
Σηφάκης: "Απαράδεκτη στάση της Αρχαιολογίας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για απαράδεκτη ενέργεια, κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, αναφορικά με το αίτημα της Αρχαιολογικής υπηρεσίας να ζητήσει την απομάκρυνση των αθλητικών εγκαταστάσεων απο τα τείχη του Ηρακλείου. Μεταξύ αυτών των εγκαταστάσεων είναι τα γήπεδα μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΟΦΗ ήταν απο εκείνους που χρηματοδότησαν την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων που σήμερα αποτελούν μια κυψέλη του αθλητισμού και φιλοξενούν παιδιά του ΟΦΗ.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o πρόεδρος του ΟΦΗ και Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, τονίζει ότι «οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επιβαρύνουν τα τείχη και η αρχαιολογική υπηρεσία καλά θα κάνει να εστιάσει εκεί που πρέπει, εκτός και αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Υπάρχουν πολλά σοβαρά πράγματα να απασχολήσουν την αρχαιολογική υπηρεσία και όχι αυτό.

Να μας πεί αν οι Κρητικοί έχουν δικαίωμα να ζουν στην Κρήτη, στην οποία ακόμα και με το δάχτυλο σου να σκάψεις, θα βρείς κάτι αρχαίο.

Ας αφήσει τα σωματεία να επιτελέσουν το έργο τους και ας αναδείξει τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν. Είναι απαράδεκτο το αίτημα να απομακρυνθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τόσο η εικόνα, όσο και η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στα τείχη, όχι μόνο δεν τα επιβαρύνει, αλλά αντίθετα τα αναδεικνύει», ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News