default-image

Στους 30 οι νεκροί της Κρήτης, μοτοσυκλετιστής το νέο θύμα

Κρήτη
Στους 30 οι νεκροί της Κρήτης, μοτοσυκλετιστής το νέο θύμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον κατάλογο των νεκρών να ανοίγει ολοένα και περισσότερο φθάνοντας πλέον τους 30, και το μήνα Μάιο (7 νεκροί) να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο τον Απρίλιο(12 νεκροί)αναφορικά με τους χαμένους ανθρώπους στον βωμό της ασφάλτου, το όνομα ενός ακόμη ανθρώπου προστέθηκε τις τελευταίες ώρες στη μακάβρια λίστα.

Το νέο θύμα της ασφάλτου αυτήν την φορά ένας μοτοσικλετιστής ηλικίας περίπου 42 ετών που για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε με τη μηχανή του σε κολώνα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Λ. Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θάνατος του, ενώ το δυστύχημα έγινε αντιληπτό περίπου στις 3 τα ξημερώματα.

Τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό ερευνούν οι Αρχές.

Αρνητικό ρεκόρ

Η Κρήτη θρηνεί ήδη δεκάδες θύματα τροχαίων από την αρχή του έτους, με τον αριθμό να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ θανάτων στην άσφαλτο, των τελευταίων χρόνων.

Και μπορεί το τελευταίο δυστύχημα να έγινε στα Χανιά όμως σε επίπεδο νομών το Ηράκλειο εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα με 14 νεκρούς και ακολουθούν τα Χανιά με 12 νεκρούς , το Λασίθι με 3 νεκρούς και το Ρέθυμνο με ένα μόλις νεκρό.

Όπως προαναφέραμε πρώτος μήνας εξακολουθεί να είναι ο Απρίλιος (12 νεκροί) και ακολουθούν Μαίος (7), Μάρτιος και Ιανουάριος (από 4 ο καθένας) και τέλος ο Φεβρουάριος (3).

Οι άνδρες, σε θέμα φύλου, είναι εκείνοι που βάφουν περισσότερο με το αίμα τους την άσφαλτο σε σχέση με το λεγόμενο ασθενές φύλο ενώ ανησυχητικό επίσης και το γεγονός ότι τα περισσότερα τροχαία σημειώνονται από μεταμεσονύχτιες ώρες έως και τις πρώτες πρωινές.

(φωτογραφεία αρχείου)

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη-Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News